EXCLUSIV Cristina Bălan e disperată: are probleme cu gemenii! Ce au pățit Toma și Matei?

Ultima actualizare:

Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului cinci al show-ului “Vocea României”, și ex-solista trupei Impact, are probleme cu unul dintre cei doi gemeni. Băiețelul face febră de mai multe zile, de când a fost dus la școală. Și celălalt copil a contractat o raceală.

Cristina Bălan și soțul ei, muzicianul Gabriel Bălan Sursa: Facebook
Cristina Bălan și soțul ei, muzicianul Gabriel Bălan Sursa: Facebook

Cristina Bălan, ex-solista trupei Impact, s-a mutat în 2017 la țară, la 15 kilometri de București. Cu cei 100.000 de euro câștigați la "Vocea României", solista a reuşit să-şi construiască o casă, în care stă alături de familie şi de socrii.

Solista şi soţul ei, muzicianul Gabriel Bălan, au făcut asta mai ales pentru Toma David și Matei Nikolas, băieții lor în vârstă de opt ani, diagnosticați cu Sindrom Down. Copiilor le-a mers foarte bine la țară, în sânul naturii.

De câteva zile însă, de când merge la școală, unul dintre băieței s-a simțit foarte rău. Cristina este disperată, pentru că și celălalt copil are simptome de răceală.

”A avut febră două zile! E slăbit și răgușit, cum nu l-am mai auzit!”

Unul dintre gemeni are febră, de vreo două zile. Abia astăzi a fost mai ok, dar tot slăbit și răgușit, cum nu l-am mai auzit, până acum. I-am făcut teste Covid, dar au ieșit negative.

Celălalt nu a avut febră, dar tot răgușit este și el și cu o tuse productivă, la câteva ore. De când îi duc la școală, ei tot răcesc la câteva săptămâni. Nu am prea avut răgaz de nimic!”, a declarat solista, pentru Click!

A fost sfătuită să facă avort

Cristina Bălan a aflat în cea de-a 24 săptămână de sarcină că unul dintre micuţi ar putea avea Sindromul Down și a fost sfătuită atunci de către medici să întrerupă sarcina.

Medicul tăcea, genul ăla de tăcere din care îţi dai seama că ceva se întâmplă. Mi-a spus că Toma are nişte markeri de Sindrom Down. Nu am avut nici o reacţie, medicul părea mai afectat decât mine.

Mi-au spus că pot să fac avort. M-a durut cel mai mult asta, că era o sarcină defectă şi mi se părea o situaţie care ţinea de alegere. Am auzit păreri care ard pe suflet. Arunci copilul, dacă se îmbolnăveşte între timp?”, a mărturisit, şocată, Cristina Bălan, la Pro TV.

Gemenii Cristinei Bălan, Toma şi Matei, s-au născut prematur. Cristina Bălan s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani, în trupa Impact, alături de Rareș Timiș iar în urmă cu cinci ani a câștigat „Vocea României”, în echipa lui Tudor Chirilă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net