Ce a făcut Cristina Bălan cu premiul de la „Vocea României”

Ultima actualizare:

    Cristina Bălan merge în echipa lui Tudor Chirilă, la ''Vocea României 2015''Foto: captură Pro Tv
Cristina Bălan merge în echipa lui Tudor Chirilă, la ''Vocea României 2015''Foto: captură Pro Tv

Cristina Bălan (35 de ani), fosta solistă a trupei Impact, a fost cea care a câştigat anul trecut cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Vocea României”. La câteva săptămâni după ce s-a impus în finală, solista a povestit momentele grele prin care trece familia ei. Copiii ei gemeni suferă de sindromul Down.

În cel mai nou număr al revistei Formula AS, Cristina Bălan a povestit ce-a făcut cu premiul de 100.000 de euro. După câștigarea concursului, marea ei dezamăgire a fost produsă de posturile de radio din România, care au refuzat să-i difuzeze melodia „Unbreakable”, prima piesă lansată după succesul de la „Vocea României”. 

„În muzică nimic nu trebuie. Nu trebuia să fac prima piesa în română. Muzica e înainte de toate, simţire. Măcar asta să avem în vedere: că muzica a apărut din nevoia omului de a-şi exprima trăirile, nu pentru a vinde discuri. Însă oportuniştii au transformat totul în afacere şi acum cine mai vrea să fie artist trebuie să se compromită la anumite niveluri, ca să reuşească să trăiască din ceea ce face”, a povestit Cristina. 

Inițial cu banii câștigați, ar fi vrut să investească într-un centru pentru copii suferinzi de sindromul Down. Din cauza birocrației, cei doi au întâmpinat numeroase obstacole, așa că s-au lăsat păgubași. 

Cristina Bălan  a refuzat să  renunţe la sarcină
Cristina Bălan a refuzat să renunţe la sarcină

„Iniţial am zis că ne vom ocupa de un centru pentru copii cu Sindromul Down, <<Tabăra de Zâmbete>>. Așa voiam s-o numim, dar apoi am realizat că acest lucru va cere mult mai mult timp decât anticipasem și că va dura infint până reuşim să trecem de birocraţie şi să ridicăm propriu-zis acel centru. Este un hăţiş mare cu actele, te ia durerea de cap şi de suflet când îți dai seama că trebuie să-ți consumi nervii ca să faci ceva bun şi util societăţii şi că statul nu numai că nu te ajută, dar te şi descurajează. Aşa că ne-am costruit <<cuibul>>, o casă unde să locuim aşa cum ne place, cu grădină, curte, multă verdeaţă, cum merită copii noştrii. Nefiind în oraş, e mai multă linişte ceea ce mă ajută şi la creativitate. În rest, am mai investit în muzică, aşa cum e firesc”, a mai povestit Cristina Bălan în acelaşi interviu. 

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net