Ritualul Cristinei Bălan pentru nașterea fetiței: „Prima a fost traumatizantă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Bălan, fosta câștigătoare de la „Vocea României”, a dat vestea cea mare! Ex-solista trupei Impact este însărcinată în șase luni și va avea o fetiță! Sarcina este în parametrii normali, iar cântăreața vrea să nască tot natural.

Cristina Bălan este însărcinată în șase luni Sursa: Facebook
Cristina Bălan este însărcinată în șase luni Sursa: Facebook

Așadar, atunci când se așteptau mai puțin, Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au primit vestea cea mare. Solista a rămas însărcinată, după ce ani de zile cei doi au tot încercat să devină părinți pentru a doua oară.

Citește și: Cristina Bălan este însărcinată în șase luni! Prima imagine cu burtica de gravidă

Fericire de nedescris în sânul familiei artistei Cristina Bălan!

Artista a ținut sarcina la secret până la șase luni, atunci când și-a arătat mândră burtica de graviduță pe rețelele de socializare. Cristina este gravidă cu fetiță, care se va numi Nadeea Sofia. Cum am amintit, cuplul mai are doi băieți: gemenii Toma și Matei, care au fost diagnosticați cu Sindromul Down, dar care cresc mari și se dezvoltă foarte frumos.

Mai vezi și: Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici: „Abia el se poate numi bărbat”

Fericită din cale afară, solista recunoaște că noua sarcină a fost o minune pentru familia lor. „Este o minune foarte dorită de atâția ani. Nu m-am gândit că s-ar putea întâmpla atât de repede, atât de spontan. A fost cu totul și cu totul surprinzător atât pentru mine, cât și pentru soțul meu.

Băieții noștri sunt foarte entuziasmați. Mă pupă non-stop pe burtică și vorbesc cu surioara lor. Este o sarcină foarte ușoară, așa a fost de la început. Chiar mă întrebam dacă mai este copilul acolo, pentru că nu am avut nici grețuri, nici vreo oboseală copleștitoare”, a declarat solista, pentru Click!

Cristina Bălan: „Vreau să strâng bebelușul la piept!”

Vedeta ne-a mărturisit că are mari emoții și speră ca, de data aceasta, să fie mult mai ușor, mai relaxant și mai puțin traumatizant decât a fost în cazul gemenilor, Toma și Matei. Artista intenționează să nască tot pe cale naturală.

Am emoții mari. O să nasc tot natural. Și prima oară tot așa am născut, și gemeni chiar. A doua oară spe să fie mai ușor. Nu am emoții pentru naștere. Aș vrea să fie totuși o naștere blândă, cu ora magică, cu bebelușul la pieptul mamei, cu întârzierea tăierii cordonului ombilical pentru a mai pompa sângele necesar bebelușului.

Cu moașă, eventual cu lumânări, într-un mediu foarte relaxant, lucruri de care nu am avut parte la prima naștere, care a fost foarte traumatizantă”, ne-a mai spus cântăreața.

Cristina Bălan, sfătuită să facă avort cu gemenii!

Gemenii Cristinei Bălan, Toma şi Matei, s-au născut prematur. Solista a aflat în cea de-a 24 săptămână de sarcină că unul dintre micuţi ar putea avea Sindromul Down. În acel moment, ea a fost sfătuită de către medici să facă întrerupere sarcina.

Citește și: De ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală? „Făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră”

Medicul tăcea, genul ăla de tăcere din care îţi dai seama că ceva se întâmplă. Mi-a spus că Toma are nişte markeri de Sindrom Down. Nu am avut nici o reacţie, medicul părea mai afectat decât mine.

Mi-au spus că pot să fac avort. M-a durut cel mai mult asta, că era o sarcină defectă și mi se părea o situaţie care ţinea de alegere. Am auzit păreri care ard pe suflet. Arunci copilul dacă se îmbolnăveşte între timp?”, a mărturisit, şocată, Cristina Bălan, la Pro TV.

Ulterior, Crisitina și Gabriel s-au văzut nevoiți să-și retragă băieții și de la școală, unde aceștia se simțeau marginalizați și creșteau într-un mediu toxic. Acum se ocupă personal de educația gemenilor. 

„Ei veneau foarte nervoși de la școală, veneau și făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră până la mediul acesta și atunci am vorbit cu psihologul copiilor, cu alte persoane avizate, am cerut păreri în dreapta și-n stânga, așa că am decis să îi ținem acasă.”, a mai povestit solista. 

S-au mutat la țară ca să crească copiii!

Cristina Bălan s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani, în trupa Impact, alături de Rareș Timiș. În urmă cu cinci ani, ea a câștigat „Vocea României”, în echipa lui Tudor Chirilă.

Ex-solista trupei Impact s-a mutat în 2017 la țară, la doar 15 kilometri de București. Cu cei 100.000 de euro câștigați la „Vocea României”, solista a reuşit să-şi construiască o casă a ei, în care stă alături de familie şi de socrii.

Solista şi soţul ei, muzicianul Gabriel Bălan, au făcut mutarea îndeosebi pentru gemenii Toma David și Matei Nikolas, în vârstă de nouă ani, diagnosticați cu Sindromul Down, pentru ca aceștia să crească în sînul naturii . De altfel, o mare parte din premiul de la „Vocea României” a mers și către tratamentele și terapiile de care au avut nevoie gemenii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net