Cristina Bălan, imagine emoționantă cu fiica ei! O fotografie cât o mie de cuvinte, cu gemenii și soțul vedetei

Ultima actualizare:

Cristina Bălan a publicat prima poză cu fiica sa, Nadeea Sofia. Din fotografie nu lipsesc gemenii artistei care au fost diagnosticați încă din timpul sarcinii cu sindromul Down. Ce mesaj a transmis vedeta la o zi după ce a devenit din nou mămică?

Cristina Bălan a devenit din nou mămică. Foto: colaj Facebook
Cristina Bălan a devenit din nou mămică. Foto: colaj Facebook

Pe 30 decembrie, Cristina Bălan a născut o fetiță. La doar 24 de ore de la fericitul eveniment, fosta solistă de la Impact a publicat o fotografie cu fiica ei, Nadeea Sofia. Alături de micuță, în imagine apar frații săi gemeni, în vârstă de 10 de ani, și tatăl, muzicianul Gabriel Bălan.

Așa arată fericirea! Prima imagine cu fetița Cristinei Bălan.

Cristina Bălan, prima imagine cu fetița ei! Foto: Facebook
Cristina Bălan, prima imagine cu fetița ei! Foto: Facebook

„Marea Bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 Decembrie. 

Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune”, a scris Cristina Bălan pe pagina de Facebook.

Postarea artistei a adunat foarte multe aprecieri și mesaje. Fanii cântăreței s-au bucurat foarte mult că atât vedeta, cât și copilul ei sunt sănătoși tun, mai ales după problemele întâmpinate de Cristina la prima sarcină.

Atunci, vestea că va avea gemeni a fost umbrită de faptul că la o ecografie s-a descoperit că unul dintre gemeni putea să dezvolte sindromul down. Cântăreața a ales să meargă mai departe cu sarcina.

Cristina Bălan a devenit mămică din nou

Chiar înainte de finalul anului, pe 30 decembrie, vedeta a devenit mamă pentru a treia oară. Fosta solistă de la Impact mai are doi copii împreună cu muzicianul Gabriel Bălan. În vârstă de 10 ani, băieții lor, Toma David și Matei Nikolas, suferă de sindromul Down.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu.

Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa. Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel”, a povestit cântăreața, în urmă cu ceva timp, în emisiunea „În Oglindă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net