De ce nu publică Mihai Bobonete imagini cu cei doi copii pe rețelele de socializare: „Vine la pachet cu celebritatea”

Nu are nevoie de absolut nicio prezentare, fiind unul dintre actorii de comedie consacrați ai țării noastre. Mihai Bobonete este obișnuit să fie în centrul atenției și, totuși, nu se poate spune la fel și despre copiii săi, pe care încearcă să îi țină departe de ochii curioșilor. Care este motivul pentru care actorul din „Las Fierbinți” publică rar fotografii cu cei doi copii ai săi.

Care este motivul pentru care Mihai Bobonete publică rar imagini cu cei doi copii
Care este motivul pentru care Mihai Bobonete publică rar imagini cu cei doi copii

Mihai Bobonete este căsătorit din anul 2003 cu Cătălina, femeia care i-a dăruit doi copii minunați, un băiat și o fată, Octavian și Maria. Când vine vorba de familia lui, actorul din serialul „Las Fierbinți” și jurat în emisiunea „Românii au talent” își ia foarte în serios rolul de tată și spune că este autoritar doar atunci când este cazul. Deși le oferă micuților acces la tehnologie, la toate gadgeturile și le face mereu pe plac, vedeta îi expune rar pe Maria și Octavian pe rețelele de socializare. Care este motivul?

De ce Mihai Bobonete publică rar fotografii cu cei doi copii

„Asta este o decizie pe care am luat-o împreună cu soția mea, dar și copiii au avut un cuvânt de spus. Nu suntem o familie avidă după expunere și cred că, atât timp cât viața noastră personală de familie nu reprezintă interesul unora sau altora, nu avem de ce să ne expunem copiii la păreri și impresii.

Nu îmi permit să-mi dau cu părerea despre opțiunile altor părinți în ceea ce privește expunerea copiilor și fiecare are dreptul să facă așa cum vrea în ceea ce-l privește, nota de plată vine la final”, a declarat Mihai Bobonete, pentru viva.ro.

Referitor la expunerea vieții sale de familie, Mihai Bobonete a preferat de-a lungul timpului să fie discret. Nu apare la TV nici cu soția, dar nici cu copiii. De asemenea, micuții învață la o școală privată. „Privat, că așa am gândit-o atunci”, a mai spus actorul. Și totuși, atât Octavian, cât și Maria, sunt încântați că au un tată celebru.

„Copiii mei trăiesc împreună cu mine viața pe care o am și sunt obișnuiți cu ceea ce fac eu și cu ceea ce vine la pachet cu celebritatea, ba chiar am momente în care îmi corectează reacțiile atunci când ele nu sunt la locul lor sau depășesc limita bunului-simț”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net