De la ce a pornit cearta dintre Marius Elisei și Oana Roman

Ultima actualizare:

De la iubire la ură există doar un pas în viață! Marius Elisei (36 de ani) și Oana Roman (46 de ani) au ales să se separe definitiv, la începutul acestui an, după zece ani de iubire intensă. Așa că ploaia de acuzații din partea amândurora nu s-a lăsat prea mult așteptată, având în vedere că fiica fostului premier al României îl acuză pe fostul soț de faptul că își neglijează fiica, pe micuța Isabela, în vârstă de 9 ani.

În 2021, Oana Roman și Marius Elisei alegeau să divorțeze la notar, dar de dragul amintirilor frumoase, dar și a fetiței lor au decis să se împace, chiar dacă sentimentele de iubire nu mai existau între ei.

Ruptura care s-a produs acum doi ani între Oana și Marius se pare că le-a fost nocivă, iar acum s-au separat definitiv și nu într-un mod tocmai civilizat. În aceste momente, Oana Roman îl acuză pe bărbatul cu care s-a iubit timp de un deceniu că își neglijează fetița.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice comunicare s-a încheiat.”, a fost mesajul recent al Oanei Roman pe pagina sa de Instagram.

Marius Elisei, rezervat

În replică, fostul ginerele al lui Petre Roman, a declarat că nu a uitat nicio clipă de fiica sa, Isabela și că este total indiferent la vorbele fostei sale soții:

„Nu am observat ce a scris pe Instagram (n.r – Oana Roman). Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta!

Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răpundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”.

Click! spune

Marius Elisei a ales recent să părăsească căminul conjugal. Cei doi au făcut toate eforturile pentru a se înțelege și pentru a avea un mariaj normal, mai ales după separarea de acum doi ani, însă în zadar.

Marius și Oana păreau că se înțeleg de minune atunci când își făceau apariția în public, la o petrecere sau la un eveniment monden! Cei doi dădeau impresia că totul este roz între ei și că nimic nu le umbrește liniștea și fericirea din căminul conjugal, deoarece aveau de toate și nu le lipsea nimic: o viață de cinci stele, vacanțe exotice, casă, mașină, prieteni de calitate și nu numai.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net