De necrezut! Celebrul solist al trupei Bucovina, bătut după concert. A fost atacat de 4 tineri

Ultima actualizare:

Celebrul solist al trupei Bucovina a fost bătut pe stradă, după ultimul său concert. Cântărețul de folk metal a fost atacat de un grup de patru tineri. Incidentul a avut loc în timp ce artistul se îndrepta spre locuinţa sa din Iași

Celebrul solist al trupei Bucovina, bătut fără motiv. Foto: colaj Facebook Florin Țibu
Celebrul solist al trupei Bucovina, bătut fără motiv. Foto: colaj Facebook Florin Țibu

Florin Țibu, solistul şi chitaristul de la Bucovina, a avut parte de un episod îngrozitor, după concertul de vineri, 3 februarie.

Cu ocazia lansării noului album, intitulat „Suntem aici", trupa folk metal a susținut un concert la Iași. După încheierea evenimentului, artistul în vârstă de 44 de ani a fost atacat în timp ce se îndrepta spre casă.

Acesta a fost lovit de patru tineri. Florin Țibu a precizat pe reţelele de socializare că a fost atacat din senin. Agresorii nu au vorbit cu el și nici nu l-au tâlhărit.

Florin Țibu, solistul trupei Bucovina, a fost bătut pe stradă

„În ciuda faptului că am fost atacat aseară, în drum spre casă, şi mi-am luat un neveu cu ceva (chei, cred eu) în mufarină, concertul de diseara se ţine. N-o să fiu chiar bătrânelul ăla simpatic de la chitară, dar mergem înainte.

Mergeam pe strada pe care locuiesc, cu gluga în cap, un rucsac în spate şi în momentul în care am trecut pe lângă un grup de patru tineri, a apărut surpriza. Fără vorbe, fără tâlhărie, fără nimic", a precizat Florin Ţibu pe pagina personală de Facebook.  

În ciuda incidentului violent, cântărețul formației Bucovina nu a iniţiat, până acum, o plângere la poliția din Iași, transmite Adevărul.

Trupa Bucovina își păstrează planul înițial. Astfel, sâmbătă seară,la Iaşi va avea loc un alt concert susţinut această formație.

Formația Bucovina a fost înființată în anul 2000

Înființată în anul 2000, trupa Bucovina este compusă din Florin Ţibu, Bogdan Luparu, Bogdan Mihu şi Jorge Augusto Coan.

Formația de folk metal este recunoscută la nivel mondial. De atlfel, de-a lungul anilor, Bucovina a susţinut zeci de mari concerte alături de alte trupe importante. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu Rick Ross jpg
banner dan bittman png
Brad Pitt Angelina Getty Profimedia jpg
murder jpg
banner bella santiago png
Robert Downey Jr Getty jpg