Cum se va numi, în acte și pe afișe, Magdalena Chihaia, după nunta cu Dinu Maxer: „Din dragoste și din respect pentru soțul meu!”. De ce n-a renunțat Deea Maxer, de fapt, la numele fostului soț?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Deea Maxer a anunțat că, după divorțul de Dinu Maxer, a păstrat numele de familie al fostului soț, pe motiv că așa este cunoscută în showbiz, dar și pentru cei doi copii ai lor. Cum se va numi, însă, în acte, după ce se va căsători cu Dinu Maxer, actrița Magdalena Chihaia? Exclusiv pentru Click!, ea ne-a oferit un răspuns înțelept.

„Numele Magdalena Chihaia va fi în continuare pe afișe!”

Cum se va numi actrița Magdalena Chihaia (38 de ani), viitoarea soție a lui Dinu Maxer (50 de ani)? Iată răspunsul actriței, legat strict de activitatea profesională:

„Cert este că numele Magdalena Chihaia va fi în continuare pe afișe și peste tot, pentru că este numele meu de actriță, iar artistele nu își schimbă numele la căsătorie, mai ales dacă și-au clădit singure cariera și reputația lor în showbiz.

Numele de Magdalena Chihaia m-a consacrat mai ales de când am fost dublă finalistă la emisiunea „iUmor”, cu personajul „Sora Magdalena”, fiind și cel mai comentat și unul dintre cele mai vizualizate momente de la Antena 1”, ne-a spus ea, exclusiv pentru Click!

Ce nume va purta însă Magdalena, în acte, după nunta cu Dinu Maxer?

Însă, dacă pe scenă își va păstra numele Magdalena Chihaia, cu care a devenit cunoscută în lumea teatrului și a televiziunii, iată că în acte lucrurile se vor schimba, din respect față de bărbatul cu care a ales să își construiască un viitor:

„Din dragoste și din respect, față de viitorul meu soț, în acte mă va chema și Maxer. Nu ai cum să nu iei numele soțului din moment ce este jumătatea ta perfectă pe viață!”, a mai menționat artista, exclusiv pentru Click!

Dinu și Magdalena s-au logodit în urmă cu câteva luni, la Veneția, într-un decor de vis.

„Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”, a formulat Dinu Maxer romantica cerere în căsătorie.

Magdalena și Dinu, un cuplu și pe scenă: „Ne înțelegem din priviri!”

Magdalena Chihaia se declară foarte încântată și de colaborarea cu Dinu Maxer, solistul trupei AXXA, pe scenă:

„Pentru mine este fascinant că sunt un cuplu, pe scenă, cu Dinu, pentru că asta mi-am dorit mereu, să prezint în pereche, individual e drăguț, dar e mult mai energic și mai amuzant în doi, iar eu sunt om de echipă, îmi place să construiesc împreună cu persoana iubită, nu separat, mai ales că avem aceleași principii de viață și idealuri”, ne-a mai declarat Magdalena Chihaia, exclusiv pentru Click!

Deea Maxer, după divorț: „În buletin port numele Deea Maxer!”

Solista Deea Maxer (34 de ani) a explicat, recent, într-un interviu, de ce nu a renunțat la numele de familie al solistului Dinu Maxer, cu care are doi copii, nici după răsunătorul lor divorț, de anul trecut: 

„În momentul de față port numele Deea Maxer, în certificatul de naștere sunt trecută cu Deea, nu mai sunt Andreea. În buletin port numele de Deea Maxer, nume care mi s-a aprobat prin lege, printr-un dosar făcut. 

Am schimbat și în certificatul de naștere, pentru că trei sferturi de viață am fost numită Deea Maxer, nu Andreea Burtan, numele meu de fată. Am vrut să revin la numele de fată, dar avocata mi-a spus: 

„Măi, dar tu ai dreptul prin lege, datorită faptului că ești mamă a doi copii și cu acest nume și este numele tău public de scenă, iar activitățile artistice tot cu aceste nume le ai. L-am promovat de la 16 ani, așa că a trebuit să îl iau”, a declarat Deea Maxer, în podcastul lui Jorge, unde a mai făcut și alte dezvăluiri interesante.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Gigel Frone
question 2736480 1280 jpg
Dan Capatos și sotia sa,Monica Sursa Instagram
Banner Ana Socaciu
Banner Cezar Ouatu
bruce willis masina profimedia jpg
demi moore fara riduri profimedia jpg
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net