Glumă sau ironie? Deea Maxer ar merge la nunta lui Dinu Maxer, dar plătită cu 2.000 de euro. Magdalena Chihaia îi dă replica: „Nici ea și nici fostul meu soț nu au ce să caute la nunta noastră”

#Exclusiv Click!

Deea Maxer a menționat, recent, pe conturile sociale, mai în glumă, mai în serios, că ar merge la nunta lui Dinu Maxer cu Magdalena Chihaia, dar numai în calitate de prezentatoare de evenimente, pe un onorariu de 2.000 de euro. Prin intermediul Click!, Magdalena Chihaia, viitoarea mireasă, îi dă acesteia o replică usturătoare, pe măsura provocării.

Deea Maxer: „Desigur, prezint nunți ca MC, onorariu 2.000 de euro”

Dinu Maxer și logodnica lui, actrița Magdalena Chihaia, se pregătesc să își oficializeze povestea de dragoste. Va figura însă și Deea Maxer, fosta soție a artistului, pe lista invitaților? Deea Maxer a oferit un răspuns ironic, când i s-a adresat întrebarea, de către un internaut, dacă va participa la nunta lui Dinu:

„Desigur, prezint nunți ca MC, onorariu 2.000 de euro cu contract pe propria firmă”.

Replica Magdalenei Chihaia: „Face parte din trecutul lui Dinu”

Contactată de reporterul Click!, Magdalena Chihaia, actriță, coregrafă, profesoară și prezentatoare de evenimente, a dorit însă să precizeze că Deea nu va fi invitată la emoționantul eveniment:

„Nu, bineînțeles că nu. Face parte din trecutul lui Dinu, așadar, nici ea și nici fostul meu soț nu au ce să caute la nunta noastră”.

În ce relații este Magdalena cu Deea?

Magdalena ne-a mai dezvăluit, exclusiv pentru Click!, și în ce relații este cu Deea, mama copiilor lui Dinu Maxer:

„Păstram o relație ok pentru că suntem educați și pentru că este mama copiilor lui Dinu, atât”.

Solistul Dinu Maxer are doi copii din căsnicia cu Deea Maxer, pe Andreas (13 ani) și pe Maysa (4 ani). După divorțul pronunțat anul trecut, foștii soți au păstrat o relație de prietenie, de dragul micuților.

Cum a cerut-o Dinu Maxer de soție pe Magdalena Chihaia?

Magdalena îl consideră pe Dinu „jumătatea mea perfectă”. Artistul i-a oferit deja un superb inel de logodnă, din aur cu diamante, la Veneția, așa că nunta lui Dinu cu Magdalena se apropie cu pași grăbiți. Iată cum a formulat Dinu cererea în căsătorie:

„Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”. 

Cu Dinu formează un duet și pe scenă: „Ne înțelegem din priviri”

Magdalena Chihaia (38 de ani) se declară foarte încântată și de colaborarea, pe plan profesional, cu Dinu Maxer (50 de ani), solistul trupei AXXA.

„Pentru mine este fascinant că sunt un cuplu, pe scenă, cu Dinu, pentru că asta mi-am dorit mereu, să prezint în pereche, individual e drăguț, dar e mult mai energic și mai amuzant în doi, iar eu sunt om de echipă, îmi place să construiesc împreună cu persoana iubită, nu separat, mai ales că avem aceleași principii de viață și idealuri”, a mai spus ea, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
cub toma caragiu png
reese witherspoon gettyimages jpg
 Andreea Bălan (40 de ani) s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea (30 de ani)
taylor mega festivalul film venetia profimedia (1) jpg
foto vladuta lupau si olguta berbec jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net