Iubitul Deei Maxer și-a luat în serios rolul de tată vitreg! Ce gest a făcut bărbatul

Deea Maxer (34 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire, după divorțul de soțul său, Dinu Maxer (50 de ani), cu tânărul Robert Drîlea. Cei doi par că se înțeleg perfect, iar lucrurile se îndreaptă spre o posibilă casătorie, mai ales că șatena a declarat public, de mai multe ori, că nu exclude posibilitatea unei nou mariaj.

Astfel, într-una dintre cele mai recente postări ale Deei Maxer, de pe contul său de Instagram, am putut vedea și înțelege cât de apropiat emoțional este Robert de fetița partenerei sale de viață, deoarece acesta a ales să meargă la serbarea de final de an, la grădiniță, la Maysa.

Din postările Deei Maxer putem vedea că Maysa a fost îmbrăcată în Alba ca Zăpada. Ba mai mult, în imagine observăm și faptul că momentul întâlnirii dintre Robert și micuță a fost surprins printr-o fotografie, în timp ce acesta era pe motor, iar Maysa era îmbrăcată în Alba ca Zăpada cu un buchet de flori în mână.

Probleme în paradis

În urmă cu câteva săptămâni, Deea Maxer posta un mesaj pe conturile sale de socializare unde dădea de înțeles că lucrurile dintre ea și actualul partener nu ar fi atât de roz, însă vedeta a negat aceste speculații.

„Cod roșu pentru băieții nătângi, aflați într-o relație, care dau mesaje altor fete, de pildă «nu mai am treabă cu ea, dar locuim împreună de 4 ani, hai, te rog, fie-ți milă de un distrus plictisit și întâlnește-te cu mine că sunt mare macho cu femeie acasă»”, acesta este o parte din mesajul postat de Deea Maxer care dădea de înțeles că Robert Drîlea ar fi înșelat-o.

Click! spune

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie 2023, însă în prezent au rămas în relații de amiciție de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas, în vârstă de 11 ani, și Maysa, în vârstă de 3 ani. Cei doi foști soți locuiesc în același bloc, însă la etaje diferite, Deea la etajul doi, iar Dinu la etajul cinci. Fiecare are în grijă câte un copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
banner costin mărculescu png
oana roman jpg
andrea bocelli jpeg
image png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net