Actrița Magdalena Chihaia e super Nanny pentru copilașii lui Dinu Maxer, pe litoral: „Ne înțelegem foarte bine”

#Exclusiv Click!

Solistul Dinu Maxer și iubita lui, actrița Magdalena Chihaia, muncesc toată vară, pe litoral. Li s-au alăturat și copiii lui Dinu, din căsnicia cu Deea Maxer. Exclusiv pentru Click!, Magdalena ne-a vorbit despre relația cu micuții, de care are mare grijă, dar și despre colaborarea cu Dinu, pe plan artistic.

Magdalena Chihaia, despre relația cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer

 „Sunteti o familie super frumoasă, vă stă foarte bine împreună”, a scris o doamnă în dreptul fotografiei postate de Dinu Maxer, pe de litoral, în care apare, în formulă completă, alături de Magdalena și de copiii lui, din fosta căsnicie cu Deea Maxer.

Magdalena Chihaia ne-a vorbit despre șederea lor la mare, pe perioada sezonului estival, unde îmbină utilul cu plăcutul:

„E foarte frumos la mare, aici, la Hotel Majestic din Mamaia. Eu de mică am considerat Mamaia a doua casă. Mai ales că părinții mei chiar au avut un apartament aici, vreo 10 ani, exact lângă Satul de Vacanță. Așadar, am păstrat această tradiție, în fiecare vară.

E foarte frumos aici pentru că suntem toți 4, avem și activități artistice în fiecare seară. Ne înțelegem foarte bine și ne bucurăm de toate perioadele petrecute împreună în formula completă”, spune Magdalena, exclusiv pentru Click!

Cu Dinu formează un duet și pe scenă: „Ne înțelegem din priviri”

Magdalena Chihaia (38 de ani), actriță, dansatoare și profesoară, se declară foarte încântată și de colaborarea, pe plan profesional, cu Dinu Maxer (50 de ani), solistul trupei AXXA:

„Pentru mine este fascinant că sunt un cuplu, pe scenă, cu Dinu, pentru că asta mi-am dorit mereu, să prezint în pereche, individual e drăguț, dar e mult mai energic și mai amuzant în doi, iar eu sunt om de echipă, îmi place să construiesc împreună cu persoana iubită, nu separat, mai ales că avem aceleași principii de viață și idealuri.

Ne înțelegem din priviri pe scenă și realizăm show-uri inedite împreună. Ne potențăm unul pe celălalt în tot ceea ce facem. Și asta mi se pare foarte important într-un cuplu, mai ales daca ambii sunt artiști”, ni s-a mai confesat ea, pentru Click!

Dinu are doi copii din căsnicia cu Deea Maxer

Solistul Dinu Maxer are doi copii din căsnicia cu Deea Maxer, pe Andreas (13 ani) și pe Maysa (4 ani). După divorțul pronunțat anul trecut, foștii soți au păstrat o relație de prietenie, de dragul micuților. Magdalena îl consideră pe Dinu „jumătatea mea perfectă”. Artistul i-a oferit deja un superb inel de logodnă, din aur cu diamante, la Veneția, așa că nunta lui Dinu cu Magdalena se apropie cu pași grăbiți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net