Scandal pe piesa „S-a furat mireasa”! Dinu Maxer, supărat foc pe Smiley și Damian Drăghici!: „Mă deranjează! Am fost o sursă de inspirație pentru ei”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Scandal în show-biz pe hit-ul „S-a furat mireasa!” Dinu Maxer (50 de ani) este supărat foc după ce Smiley și Damian Drăghici au lansat astăzi, 23 aprilie, o piesă exact cu același nume precum piesa compusă de el în urmă cu 5 ani. Deși piesele nu seamănă deloc între ele, nici ca linie melodică și nici ca orchestrație, Dinu susține că a fost totuși sursă de inspirație pentru cei doi colegi artiști. 

În urmă cu 5 ani, Dinu Maxer compunea o piesă care se intitula „S-a furat mireasa”, pentru o cântareață din Basarabia. Piesa a avut mare succes la acel moment, drept pentru care Dinu a lansat el însuși un remix la aceeași melodie, anul trecut, după divorțul de Deea Maxer. 

Smiley și Damian Drăghici lansează azi o nouă piesă „S-a furat mireasa”

Nu mică i-a fost mirarea lui Dinu Maxer când a aflat că, marți 23 aprilie, Smiley și Damian Drăghici au anunțat că lansează și ei o nouă piesă cu același titlul „S-a furat mireasa!”, pe care intenționează să o cânte pe la nunți și cumetrii. 

Chiar dacă piesa celor doi artiști e total diferită ca orchestrație și ca linie melodică de cea compusă de Dinu Maxer, cântărețul a luat foc când a auzit că cei doi colegi artiști ai săi s-au gândit să lanseze o piesă cu același titlu. 

Dinu Maxer a relansat “S-a furat mireasa” în 2023 foto YouTube

De ce s-a supărat, de fapt, Dinu Maxer?

Dinu Maxer a explicat, pentru Click!, ce anume l-a deranjat mai precis. 

Mă bucur că sunt sursă de inspirație pentru colegii mei, pentru că prima piesă muzicală cu versuri, conform YouTube, compusă și lansată în România <<S-a furat mireasa>> a fost a mea

Am compus-o acum 5 ani pentru o solistă din Republica Moldova. Evident, cârcotașii o să spună că a mai existat un remix al lui DJ Optik, îl apreciez că suntem și amici, dar aceea nu este o piesă, e un remix în care a folosit doar expresia <<S-a furat mireasa>>. E un instrumental, nu poți să o numești piesă”. 

„E puțin cam repede să vii cu același titlu, același gen de piesă, care e nișată”

„După mai mult de 10 ani de la orchestralul lui Dj Optik, eu am lansat piesa aceasta care a devenit sursă de inspirație nu numai pentru Smiley și Drăghici, dar și pentru alți cântăreți care s-au trezit imediat că e loc să lanseze o piesă cu titlul <<S-a furat mireasa!>> E nișată, clar!

Ce mă deranjează este că, anul trecut, eu am făcut un remake pe partea masculină a piesei mele, pe care am promovat-o la tv și am cântat-o, și părerea mea e că e puțin cam repede să vii cu același titlul, același gen de piesă, care e o piesă nișată, clar!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

„Când vine unul cu o idee, după aceea vin toți “

Dinu nu îi acuză pe cei doi artiști nici pe departe că i-ar fi copiat piesa, însă consideră că s-au grăbit cu lansarea ei.

Vreau să se înțeleagă clar: e vorba de titlu aici și de zona în care mergem. Piesa <<S-a furat mireasa e o piesă nișată!>> Oricare gen muzical l-ai face, titlul ăsta este o zonă nișată! Când vine unul cu o idee, după aceea vin toți în zona aia.

Eu, anul trecut, am lansat-o în România, deoarece piesa era lansată doar pe YouTube, și a făcut peste 4 milioane de vizualizări. Eu cânt piesa asta la petreceri, spectacole etc.

<<S-a furat mireasa>> nu e expresia mea, nu-mi aparține, dar mi se pare prea repede să vii cu ea acum. E ca și cum ar veni cineva cu o piesă <<Mama>> și după aceea repede ar mai veni încă unul cu o piesă <<Mama>>!” a mai spus Dinu, pentru Click!

image

Smiley și Damian Drăghici, prietenie de 20 de ani: „Noi zicem că va fi hit-ul verii”

După 7 ani de la lansarea piesei „În stație la Lizeanu”, Damian & Brothers și Smiley au anunțat că revin cu o nouă colabore. Marți 23 aprilie, cei doi artiști au lansat piesa „S-a furat mireasa”, la care au lucrat împreună.

„Noi zicem că va fi hit-ul verii. Despre ce crezi că e piesa?!”, a fost întrebarea adresată fanilor, de către artiști. 

Pe Smiley și Damian Drăghici îi leagă o prietenie de aproape 20 de ani. 

Ne-am cunoscut acum vreo douăzeci și ceva de ani în L.A. El avea o coamă neagră ca Sandokan. Era Sandokan exact în carne și oase. La o petrecere ne-am cunoscut în Los Angeles și după aia ne-am revăzut aici. Îmi place spiritul lui”, a spus Smiley despre Damian Drăghici. 

​“S-a furat mireasa este piesa pe care eu o văd ideală pentru orice petrecere. Acum 8 ani, am lansat cu trupa mea Damian & Brothers, împreună cu Smiley, piesa <<În stație la Lizeanu>>, care a rupt orice top în România. Și hai că am pregătit un nou super HIT, care să ridice topurile și oamenii de pe scaune. Povestea domnișoarei trebuia să se transforme într-una a miresei.

Relațiile evoluează, dar aici se fură mireasa, nu mai pleacă ea. Cine o găsește primul dintre mine și Smiley? Vedem în clip”, declară Damian Drăghici, gata să cucerească publicul amator de dans, petreceri și mai ales de nunți în sezoanele mult așteptate ce urmează. 

​„Orice întâlnire cu Damian Drăghici ajunge să fie o petrecere, o sărbătoare extrem de creativă și molipsitor de veselă fie ea în stație la Lizeanu sau într-un cort de nuntă. 

Damian este un artist mare, pe care  eu îl apreciez enorm, iar a face muzică împreună este mereu o bucurie nebună. Compunem, cântăm, dansăm împreună, iată că mai furăm și câte o mireasă, dar ce mă bucură cel mai tare e că ajungem să primim la cheful nostru pe oricine ne aude”, adaugă Smiley despre noua piesă de furat mirese, inimi și dansuri săltărețe. 

​Co-producție HaHaHa Production și We Are Family Records, „S-a furat mireasa” are muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria, Damian Draghici, Șerban Cazan și Petru Alexandru Stancu, versurile scrise de Andrei Tiberiu Maria și Petru Alexandru Stancu, iar producția realizată Șerban Cazan și Damian Draghici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net