Delia și-a dezamăgit fanii din Miami. S-au trezit cu ușile închise când au ajuns la concert

Deși în urmă cu câteva zile, Delia se arăta entuziasmată că va avea primul turneu în SUA, se pare că artista a reușit să își dezamăgească fanii. Ea ar fi trebuit să susțină un concert în Miami, la care foarte mulți fani de-ai ei și-au cumpărat bilet, dar care, ajunși acolo, s-au trezit cu ușile de la sală închise.

Delia și-a dezamăgit fanii din Miami / foto: arhiva Click!
Delia și-a dezamăgit fanii din Miami / foto: arhiva Click!

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, acolo unde se află în turneu de promovare a celui mai recent album „Flex”. Ea a susținut primele concerte, pe 29 martie la New York, pe 30 martie în Chicago, pe data de 6 aprilie în Montreal și ar fi urmat pe 7 aprilie să cânte și în Miami.

Din păcate, Delia nu se simte bine, are probleme de sănătate, iar concertul din Miami a fost anulat. Doar că, surpriză pentru fani. Cei care au cumpărat bilet au găsit ușile de la sală închise! Era pus un afiș pe ușă, în care era anunțat: „Concertul din seara aceasta a fost anulat. Ne cerem scuze pentru inconveniență”. Cu alte cuvinte, ei nu ar fi fost anunțați la timp de către organizatori că evenimentul a fost anulat.

Una dintre fane a răbufnit pe rețelele de socializare: „Sunteți de toată jena … ”

Una dintre fane a răbufnit pe rețelele de socializare / foto: Facebook
Una dintre fane a răbufnit pe rețelele de socializare / foto: Facebook

După acest episod neplăcut, o fană a răbufnit pe rețelele de socializare: „Ajungi în fața ușii închise!!! Disgusting (Dezgustător n.r)!!! Inclusiv în USA funcționați tot pe sistem românesc. Mă refer strict la organizarea dumnealor, care nici măcar nu au avut bunul simț să anunțe din timp nu de alta, dar puteam să merg în Bahamas, la munte, să merg la Spa și nu să stau weekend-ul acasă. Să ajung duminica la un concert fantomă, care nu există …HALLOOOOO Organizarea …sunteți de toată jena …unii oameni își iau liber de la serviciu, alții vin de la distanță”, a spus tânăra revoltată.

„A fost sold out tot!!! Lumea venea și se uitau la o ușă încuiată și nimeni să dea nicio explicație pentru că nu era nimeni, doar un bilet pe ușă. Nici măcar un email. Nu că nu s-a vândut…s-a vândut TOT”, a mai scris aceasta în secțiunea de comentarii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net