Delia a creat isterie cu geaca ei de rafie! Cât poate să coste haina din material reciclabil! Are și căciulă la fel!

Ultima actualizare:

Face ce face și iar șochează! Delia Matache atrage, din nou, atenția cu ținutele sale, ieșite total din tipare. Mai nou, artista se îmbracă toată în…rafie. Materialul reciclabil seamănă perfect cu celebrele papornițe ale comercianților stradali din Piața Obor! 

Delia Matache (42 de ani) a creat isterie, în mediul online, cu o nouă apariție excentrică. Frumoasa artistă s-a pozat purtând o geacă de rafie, care aduce perfect cu celebra sacoșă de rafie, nelipsită din casa bunicilor, spre uimirea tuturor. Cum era de așteptat, ținuta ei a stârnit discuții aprinse și comentarii acide, în mediul on-line.

Graca de rafie, purtată de artistă, este creată chiar din celebrele sacoșe, pe care cu toții le-am avut, la un moment dat, prin casă. Jacheta inedită a solistei are același model în carouri, ca al celebrelor papornițe de pe vremuri, dar cu finisajele unei piese vestimenare.

Solista este atât de încântată de noul ei outfit, că și-a achiziționat și o căciulă țuguiată, cu același model. 

Cât a dat Delia pe hainele din rafie?

Spre surprinderea tuturor, Delia a anunțat că geaca din rafie este creată chiar de un brand românesc sustenabil și circular.  Piesele vestimentare sunt realizate din materiale reciclate. Costul unui astfel de obiect vestimentar este, însă, unul destul de piperat. 

Conform site-ului oficial al brand-ului, prețul inițial al unei jachete din rafie, precum cea purtată de Delia, este de 1.200 de lei. Articolul vestimentar în cauză se află, însă, la reducere în această perioadă și poate fi achiziționat doar 450 de lei.

A mers cu papornița din rafie la Piața Obor 

Nu este prima dată când Delia se afișează  cu o sacoșă din rafie la purtător. La finalul anului trecut, solista a stârnit un val de reacții, în mediul on-line, după ce s-a fotografiat cu o paporniță din rafie foarte mare, chiar în mijlocul Pieței Obor.

„Doamna Delia, să mai lăsați sacoșele astea, să nu le transformați în haine pe toate, că nu mai are mama în ce să îmi trimită zacuscă și șoric în străinătate”,  a glumit un internaut, pe seama noului out-fit al Deliei. 

„Abia aștept să mă vadă bunica cum îi port traista”, a mai scris un alt fan.

„O zis mamaie să îi aduci plasele înapoi. Că dacă le rupi nu știe ce îți face, dar îți face…”, a mai adăugat un alt internaut.

image

Alte ciudățenii vestimentare din showbiz

Anul trecut, Delia Matache a mai făcut o extravaganță: și-a achiziționat celebrele Big Red Boots, în varianta galbenă, din noua colecție a brandului MSCHF, în colaborare cu Paris Hilton. Sunt cizmele care au creat isterie pe rețelele de socializare. Cântărețul Maluma a fost primul care a cumpărat varianta pe galben a „cizmelor de desene animate pentru o lume 3D cool”, și a publicat mai multe imagini în care era încălțat cu cizmele uriașe de cauciuc. Prețul acestor încălțări ajunge la 450 de dolari. 

image

Designerul Cătălin Botezatu este și el cunoscut pentru extravaganțele vestimentare pe care le face. Recent, la Festivalul Untold desfășurat la Dubai, Bote a afișat, în fiecare seară, ținute pe model macrame, niște veste făcute toate franjuri, pe alb și pe negru. Bote a precizat că aceste ținute „zdrențuite”, sunt în mare trend la acest moment în modă. 

image

Culiță Sterp și-a șocat și el, recent, fanii atunci când a apărut, într-un video postat pe rețelele de socializare, îmbrăcat într-o geacă din piele de șarpe. Culiță și-a atenționat fiul pe filmare să nu mai tragă de prețiosul obiect vestimentar. 

„Nu mai trage, tati, așa de ea că e din piele din șarpe și e grav dacă o stricăm”, a spus artistul, care cel mai probabil primise geaca de la un designer autohton. 
Și Cătălin Botezatu a declarat, în trecut, că are în garderobă o geacă din piele de piton, al cărui preț se ridică la 120.000 de euro, pentru realizarea ei fiind sacrificați nu mai puțin de 30 de pitoni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net