Denisa Filcea, sexy-mama, ca Rihanna! S-a îmbrăcat la fel ca popstar-ul american

Chiar dacă Denisa Filcea este însărcinată, soția lui Flick, domnul Rimă, nu renunță la ținutele senzuale și provocatoare cu care ne-a obișnuit. În urmă cu doar o zi a fost invitată la un eveniment monden și nimeni nu și-a putut lua ochii de la ea.

Denisa Filcea a respectat întocmai dresscode-ul impus la eveniment, așa că s-a îmbrăcat în culori vii. A purtat o salopetă neon, în nuanțe de fuchisia și roșu, cu print de zebră, care în partea de sus a fost accesorizată cu o fundă supradimensionată.

Nu rata: Soția lui Flick, apariție de senzație cu burtica de gravidă, la un eveniment monden

La capitolul accesorii, Denisa a optat pentru o perecche de sandale cu toc, asortate la geanta aurie marca Barrow. Pentru acest outfit, soția domnului Rimă a scos din buzunar aproximativ o mie de euro.

Denisa Filcea s-a lăsat inspirată de Rihanna?

În cazul în care vi se pare că ați mai văzut un asemenea outfit, ei bine Rihanna a făcut furori îmbrăcată asemănător, pe coperta revsitei Vogue. Ținuta popstar-ului american a fost atât de apreciată, încât organizatorii de la MET Gala i-au făcut Rihannei o statuie în care apare îmbrăcată astfel, dat fiind faptul că nu a putut să participe la eveniment, din cauza sarcinii.

Vezi și:  Flick va deveni tată. Motivul pentru care el și soția lui au ținut sarcina ascunsă

Iată, deci, că senzualitatea și burtica de gravidă merg mână în mână, iar Rihanna și Denisa Filcea sunt doar două dintre vedetele care ne demonstrează acest lucru. Nu se știe, însă, dacă fosta miss Planet s-a lăsat influențată de partenera lui ASAP Rocky, sau dacă similitudinile dintre cele două outfit-uri sunt o pură coincidență, dat fiind faptul că salopetele sunt un „must” vestimentar în acest sezon.

Cum își menține silueta viitoarea mămică

Deși nu mai are mult până naște, Denisa Filcea arată exemplar. Vedeta susține că nu ține un regim drastic, dar că are, într-adevăr, grijă la alimentație. Nu s-a cântărit și nici nu și-a dorit să facă acest pas, penru că este mândră și fericită pentru modul în care arată, fiind în egală măsură conștientă că a acumulat câteva kilograme.

„Sincer, nu m-am cântărit, dar sunt foarte fericită de modul în care arăt. Pentru mine acest aspect este foarte important și mi-am dorit foarte mult să arăt în continuare așa cum m-a cunoscut soțul meu. Sunt aceeași femeie, plus o burtică, unde acum locuiește copilul nostru.

Nu este un regim special, ca produse și preparate alimentare mănânc aceleași lucuri pe care le-am mâncat și înainte de sarcină, medicul meu nu mi-a pus restricții. Însă nu am mers pe metoda tradițională „mănânc cât pentru doi, din contră, am redus cantitatea și am eliminat o masă. Adică am avut mereu grijă să mă hrănesc sănătos, dar în același timp să îmi păstrez silueta”, a declarat Denisa, pentru Revista VIVA!.

Denisa Filcea, fostă Hodișan, s-a născut în Oradea și a participat la mai multe concursuri de frumusețe. A câștigat miss Planet în anul 2019 și în prezent conduce propria afacere- o școlă de dezvoltare personală pentru copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net