Denisa Nechifor și Adrian Cristea, din nou un cuplu? S-au afișat împreună la filmul „Nasty”: „Avem o relație...”

#Exclusiv Click!

Surpriză mare la lansarea documentarului despre viața și cariera fostului mare tenisman Ilie Năstase. Denisa Nechifor, Adrian Cristea și fiica lor, Rania, s-au afișat din nou ca o familie, la eveniment. Cârcotașii și-au dat coate și au speculat imediat că Denisa și Prințul formează iar un cuplu! Denisa Nechifor a făcut declarații lămuritoare, în exclusivitate pentru Click!

Denisa Nechifor, Adrian Cristea și fiica lor, Rania, și-au făcut apariția ca o familie la lansarea documentarului „Nasty”, din urmă cu câteva zile. 

Este a doua oară, în ultimele câteva luni, când cei trei se reunesc la un eveniment, Prințul fiind invitat și la ziua Denisei, ce a avut loc, recent, într-un club de fițe din Capitală.

Denisa Nechifor:  „Este unul dintre puținele evenimente la care am mers împreună”

Se pare ce cei doi foști iubiți se înțeleg de minune la acest moment, iar gurile rele au speculat imediat că Denisa și fostul fotbalist ar forma din nou un cuplu.

Denisa Nechifor a făcut lumină în ce privește apariția lor de la lansarea documentarului „Nasty”. 

 „Rania a fost cea care și-a dorit foarte mult să meargă la acest eveniment, pentru că este atașată de Ilie, ea petrecându-și o mare parte din copilărie în casa lui, pentru că a fost și este prietenă bună cu Sara. De aici acest atașament și respect pe care i-l poartă lui Ilie, la fel și noi părinții ei. 

Tatăl Raniei este și el un fan al sportivului Ilie Năstase și ne-a invitat pe amândouă la acest eveniment. Eu, în primă instanță, am spus că am ceva treabă, dar am terminat la birou în timp util și am mers cu toții împreună la film”, a declarat Denisa Nechifor, pentru Click!

 „Eu și Adi ne creștem copilul împreună”

„Dar, noi facem multe lucruri împreună. Este unul dintre puținele evenimente la care am mers împreună. Eu, de când nu mai lucrez în PR, nu mai merg la evenimente așa des pentru că nu am timp.

A fost foarte frumos. Documentarul a fost foarte reușit, ne-am bucurat foarte mult, am râs foarte mult. Este foarte bine că se organizează asemenea evenimente și că se fac asemenea documentare, pentru că oamenii trebuie să cunoască mai multe detalii despre marile noastre valori. Părerea mea personală este că ar trebui să-i respectăm și să-i ajutăm mai mult.

Eu și Adi avem în prezent o relație foarte bună, ne înțelegem foarte bine și ne creștem copilul împreună ca întodeauna. 

Iar, faptul că am primit foarte multe telefoane după acest eveniment și oamenii apreciază relația noastră bună mă bucură și îmi doresc ca mulți părinți care au împreună copii, dar sunt separați, să ne urmeze exemplul, pentru că este foarte importantă sănătatea psihică a copiilor noștri”, a mai spus Denisa, pentru Click! 

Denisa nu i-a cerut niciodată pensie alimentară lui Cristea! 

Fotbalistul Adrian Cristea (40 de ani) și Denisa Nechifor (40 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând Rania, acum în vârstă de 15 ani și jumătate.

Cei doi s-au despărțit încă de pe vremea când Denisa era însărcinată cu copilul lor, și au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Denisa Nechifor a dezvăluit, însă, pentru Click! că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fotbalistului pentru creșterea fiicei lor. 

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, ne-a mai declarat Denisa Nechifor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net