Denisa și Flick, acuzați că și-au bătut joc de o fotografă din Ucraina

Ultima actualizare:

Fotografa de origine ucraineană, Diana Tarasova, a postat pe rețelele de socializare partea ei de adevăr, după ce Denisa Filcea s-a plâns că la botezul fetiței lor aceasta ar fi refuzat să mai facă poze și a cerut o sumă mult mai mare decât cea stabilită inițial.

Denisa și Flick, acuzați că și-au bătut joc de o fotografă din Ucraina
Denisa și Flick, acuzați că și-au bătut joc de o fotografă din Ucraina

Fotografa ucraineană a dezvăluit experiența prin care a trecut cu Denisa Filcea, astfel că a făcut o postare pe Instagram în care și-a expus punctul de vedere și a venit cu explicații care să clarifice situația.

Vezi și: Flick Domnul Rimă şi Miss Planet şi-au botezat fetiţa

Diana Tarasova a povestit că a avut trei ședințe foto gratuite cu Denisa. Soția lui Flick a contactat-o apoi pe Tarasova pentru a o invita la botezul fiicei sale, în calitate de fotograf. Conflictul a izbucnit în momentul în care ucraineanca i-a spus Denisei cât o va costa să-i facă poze la eveniment. 

,,Apoi, Denisa mi-a scris pe WhatsApp înainte de botez și m-a anunțat că au un buget de 100 de euro pentru 3-4 ore. Eu am precizat că am un preț de 100 de euro pe oră. Denisa mi-a scris că shooting-ul ar dura doar două ore (45 de minute în biserică și 45-50 de minute pe drum și mi-a precizat, de asemenea, că 200 de euro este prea mult, așa că am fost de acord să le ofer un discount, în total 150 de euro)”, a povestit fotografa Diana Tarasova.

Problemele au apărut l-a botez, atunci când fotografa și-a dat seama că a stat 5 ore, nu două așa cum i s-a spus. Când au ajuns acasă, Diana le-a spus că este nevoită să plece și vrea să primească banii. Flick i-a dat doar 150 de euro, nu 400 așa cum ar fi trebuit. 

Citește și: Denisa Filcea și-a pus toate mămicile în cap! Ce a spus soția lui Flick despre rolul de mamă

După botez a urmat un val de mesaje scrise și vocale, în care Denisa s-a rugat de cea care le-a făcut poze să îi dea pozele, însă aceasta a refuzat total pentru că nu primise suma corectă.

 Cum a reacționat Denisa Filcea?

Denisa Filcea și-a suspendat pagina de Instagram, dar a postat un clip pe YouTube în care susține că fotografa Diana Tarasova ar fi profitat de ea. 

Celor care insistă că e din Ucraina le spun: am  avut ucraineni în casă, am mers la vamă, sunt lucruri pe care nu le-am făcut publice până acum. Mi-am vândut haine și am donat mii de auro, am ajutat ucraineni. Una e să ajuți, alta e să profite de tine. Ea încearcă să ne facă rău, în mod voit, să instige la ură asupra noastră. Voi acționa legal pentru ceea ce s-a întâmplat“, a încheiat Denisa Filcea.

Denisa Filcea este soția fostului om de radio, Andrei Sebastian Filcea. Aceasta a participat la diferite concursuri de frumuseţe, precum Miss Planet 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net