Designerul Alexandru Ciucu ne învață cum să alegem corect ținuta de călătorie, dar și ce să avem, în bagaj, în caz că rămânem blocați pe aeroporturi: „O pernă gonflabilă!”. În ce țară petrece vacanța cu fiicele lui?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Designerul Alexandru Ciucu (48 de ani) ne oferă, exclusiv pentru Click!, sfaturi valoroase, din punct de vedere vestimentar, pentru a ne simți confortabil, în timpul zborului cu avionul. Iată ce este, de fapt, ținuta de călătorie, inclusiv pentru copii, dar și ce trebuie să adăugăm, suplimentar, în bagaj, pentru situațiile în care cursele aeriene înregistrează întârzieri mari și rămânem blocați pe aeroporturi. Am aflat și ce destinație de vacanță a ales pentru el și fiicele sale și ale Alinei Sorescu, solista cu care se află în plin proces de divorț.

Cum alegem corect ținuta de călătorie?

Click!: Care este ținuta de călătorie, în avion, vara asta? Mulți aleg să călătorească în șlapi, pantaloni pescărești și un maiou...

Alexandru Ciucu: Pentru călătoriile cu avionul, în timpul verii, cred că ar trebui să alegem o ținută ușoară, preferabil din in sau din bumbac, în care să ne simțim confortabil.

Poate fi o pereche de pantaloni clasici din in, asortați cu o cămașă, cu o pereche de mocasini și, eventual, cu o pălărie de soare dacă ne dorim puțină eleganță. Pentru varianta mai relaxată, putem apela la o pereche de bermude de blugi, un tricou comod și o pereche de espadrile sau pantofi sport.

Din bagaj nu trebuie să lipsească perna gonflabilă

Click!: Ce să mai adăugăm, suplimentar, în bagaj, având în vedere că s-au tot înregistrat întârzieri-record la cursele aeriene și riscăm să rămânem blocați cu orele în aeroporturi?

Alexandru Ciucu: Pentru situațiile tot mai dese în care întârzie avionul, o pernă gonflabilă și un încărcător de telefon sau o baterie externă cred că sunt binevenite.

De asemenea, câteva filme preferate, descărcate în prealabil, de pe oricare dintre platformele existente, pot ajuta la trecerea mai plăcută a timpului, în caz că nu avem internet.Care este ținuta celor mici,în călătoriile cu avionul?

Click!: Care este însă ținuta de călătorie a copiilor? La ce să fim foarte atenți?

Alexandru Ciucu: De câte ori călătoresc cu copiii, cu avionul, am grijă să pun în bagajul de mână un schimb de rezervă, care include un hanorac cu glugă și un pantalon lung, pentru că în avion poate fi foarte frig de la aerul condiționat. 

De asemenea, țin mereu în geantă o mică trusă cu medicamentele adecvate unor afecțiuni simple, pe care copiii le-ar putea avea în timpul de așteptare de pe aeroport.

În ce țară petrece vacanța de vară cu cele două fiice?

Click!: Unde veți merge, vara asta, în vacanță, cu cele două fiice?

Alexandru Ciucu: Voi pleca doar eu și fetițele în Grecia, în partea a doua a vacanței, pe care o vor petrece cu mine.

Click!: Pregătiți o colecție vestimentară, pentru doamne și domni...

Alexandru Ciucu: Păstrez pentru moment secretul, dar vor fi piese care vor atrage cu siguranță atenția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net