Detaliul secret care a ieșit la iveală abia după nuntă. Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și soțul ei, Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au trăit sâmbătă seara nunta de vis într-un cadru elegant și exclusivist. Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, situat în apropierea Bucureștiului, unde cei doi au petrecut alături de invitații lor într-o atmosferă de poveste.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheoghiță / foto: arhiva personala
Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheoghiță / foto: arhiva personala

Mireasa, care a ales să poarte două rochii spectaculoase, a captat toate privirile, iar diferența de vârstă dintre ea și soțul ei a fost un subiect de interes. Monica este cu câțiva ani mai mare decât Valeriu Gheorghiță.

Câți ani îi despart pe Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu a spus „da” la vârsta de 45 de ani, fiind prima dată când a pășit spre altar. Actrița, cunoscută pentru rolurile sale în filme și pentru cariera de prezentatoare TV, și-a unit destinul cu Valeriu Gheorghiță, un medic militar și coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID. Mireasa a schimbat două ținute fabuloase în timpul serii, fiecare evidențiindu-i silueta.

Deși Monica a fost logodită anterior, nu a mai ajuns să se căsătorească până acum. Valeriu, în schimb, a mai fost căsătorit și are doi copii din prima căsătorie.

La începutul relației lor, au existat speculații că medicul ar fi fost încă căsătorit, însă actrița a clarificat că partenerul ei era deja divorțat la momentul respectiv.

Un detaliu mai puțin cunoscut este diferența de vârstă dintre cei doi. Valeriu Gheorghiță s-a născut pe 25 mai 1982, iar anul acesta a împlinit 42 de ani, în timp ce Monica va împlini 46 de ani în luna decembrie.

Vedetele care au participat la nuntă

Evenimentul a reunit la Palatul Snagov numeroase personalități din România, printre care Andreea Marin, Andreea Raicu, Daciana Ponta, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu, Smiley și Gina Pistol. Atmosfera festivă a fost întreținută de Maria Buză și trupa Direcția 5. Nașii au fost doi prieteni apropiați ai cuplului, Mariana și Ionuț Tudorache.

La nunta celor doi au fost prezenți atât invitați din showbiz și colegi ai Monicăi, cât și personalități din lumea medicală, colegi de-ai lui Valeriu Gheorghiță.

Monica a ales să poarte două rochii, ambele create de același brand, fiecare cu detalii care i-au pus în evidență frumusețea. Rochiile au fost decorate cu pene și pietre strălucitoare, completând aspectul spectaculos al miresei.

Invitații s-au bucurat de un meniu rafinat, creat de cunoscutul chef Petrișor Tănase. Momentul culminant al serii a fost tăierea tortului, o creație impresionantă cu patru etaje, decorată cu flori naturale albe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
catalin scarlatescu instagram jpg
banner catalin botezatu png
banner randi png
saljbchd jpg
image png
image png
image png
dana budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net