Dezvăluiri din viața celebrei Dida Drăgan. Cel mai mare regret al artistei, la cei 76 de ani!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dida Drăgan (76 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite și valoroase artiste pe care România le are! Click! a stat de vorbă cu celebra artistă, astfel că am aflat care este cel mai mare regret al ei, dar și la ce surprize să ne așteptăm pe plan profesional.

Dida Drăgan, despre cele mai mari regrete, la 76 de ani!

Supranumită "vocea de flacără", cântăreața Dida Drăgan a stat de vorbă cu Click!, astfel că am aflat amănunte interesante despre una dintre cele mai bune artiste din România. Cântăreața ne-a dezvăluit că are regrete, însă de un lucru nu-i pare rău, anume că nu a plecat din țară.

Dida Drăgan este fără doar și poate un nume în industria muzicii românești, o artistă care a muncit pe brânci pentru cariera sa profesională.

„Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel pentru că nu îmi permite programul!”, a declarat Dida Drăgan, pentru Click!.

Dida Drăgan, trup și suflet pentru muzică!

Chiar dacă nu mai apare la evenimentele mondene din Capitală, ori la diferite emisiuni tv, Dida Drăgan nu stagnează pe plan profesional, așa că urmează să lanseze o piesă nouă, care cu siguranță va fi o melodie de dragoste pe placul tuturor, așa cum a reușit de fiecare dată să ne surprindă cu piese excepționale.

„Acum mă pregătesc să înregistrez o piesă nouă. Melodia se numește <De tine nu îmi mai este dor>. Nu este dedicat unei persoane aparte, o dedic tuturor românilor. Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac: versurile, piesele…totul trebuie să iasă perfect. Acum sunt în România, dar o să plec peste câteva zile în Elveția și după iar mă întorc aici. Nu o să stau mult acolo. Eu nu am cum să nu vin aici, aici este casa mea. Dacă te gândești la câte premii am luat în viața asta, în urma efortului pe care l-am depus… Aici este casa mea! Eu nu am plecat niciodată din România și nici nu voi face asta.”, a declarat, pentru Click!, Dida Drăgan.

Dida Drăgan face naveta între România și Elveția

În ultima perioadă, celebra artistă a locuit mai mult în Elveția, alături de sora ei, mai ales că a fost năvălită de probleme atât financiare, cât și de sănătate (n.r. 13 ani s-a luptat cu cancerul).

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeți candela». Mergeam la biserică, e adevărat”, spunea Dida Drăgan.

De subliniat este și faptul că problemele de sănătate ale Didei Drăgan s-ar fi declanșat din cauza stresului având în vedere că avea un împrumut bancar de nu mai mult nici mai puțin de 500.000 de euro. 

Dida Drăgan: „Nu am bodyguard!”

Paparazzii Click! au surprins-o pe Dida Drăgan acompaniată de diferite persoane, însă artista ne-a lămurit că nu este vorba despre un bodyguard.

„Eu nu am așa ceva. Am văzut ce a scris presa despre acest lucru. Sunt un om ca oricare altul. Vreau să îți mai zic că eu sunt o artistă. Nu o vedetă! Sunt o persoană care a muncit tot timpul pentru visul său, pentru profesia sa, dar și pentru publicul ei pentru ca totul să iasă bine”, a conchis, pentru Click!, Dida Drăgan.

Vezi si: Imagini rare cu Dida Drăgan, în România. Solista, o prezență distinsă, și la 75 de ani

Click! spune

Dida Drăgan s-a născut în județul Dâmbovița, în 1946. Este una dintre cele mai mari voci ale României, despre care Grigore Vieru spunea.

„Exigențele ei față de versuri, nu numai față de muzică, denotă o in­teligență și un rafinament care nu admit diletantismul și compromi­sul”. De asemenea, ea are și un talent nativ când vine vorba de scriitură, condeiul ei fiind apreciat chiar și de marele poet Nichita Stănescu, care o numea „Doamna Oscar”.

Timp de 13 ani, gurile rele au spus că Dida Drăgan ar fi fost bolnavă de cancer. În urmă cu un an, Dida a oferit un răspuns evaziv în ceea ce privește sănătatea ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net