Diana Matei, poze fierbinți în vacanța din Mexic! Populăroasa a arătat tot!

La 40 de ani, Diana Matei are un corp care ar putea rivaliza cu cel al unei puștoaice și nu se ferește să-l arate. Solsita de muzică populară se află în vacanță, în Mexic, împreună cu soțul său, muzicianul Marian Cleante. Diana Matei și-a înnebunit admiratorii cu fotografiile în costume de baie, minuscule. Dezinvoltă și fără complexe, Diana a arătat aproape tot!

Diana Matei și Marian Cleante sunt un cuplu de 18 ani Sursa: Instagram
Diana Matei și Marian Cleante sunt un cuplu de 18 ani Sursa: Instagram

Diana Matei este una dintre cele mai sexy prezențe din peisajul showbiz-ului autohton. Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, și mămică a unui băiețel de șase ani, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic și nu se teme să arate!

Aflată în vacanță, în Mexic, împreună cu soțul ei, Marian Cleante, artista etalează, pe plajele cu nisip fierbinte, un trup cu forme mai mult decât apetisante.

Foarte tare aici. Eu mă bronzez astăzi. Nu am ce să fac! Apa este super caldă! Pe Marian îl învăț să înoate...la mal”, a transmis solista un mesaj pe Instagram, de pe plajele însorite din Mexic, unde se simte în largul ei.

Cântăreața i-a vrăjit pe toți în momentul în care și-a făcut aparitia pe plajă, într-un costum minuscul de baie. Suplă și fără celulită, Diana a lăsat la vedere cam tot, iar costumul de baie și bikinii mult prea decupați i-au jucat feste cântăreței. Aceasta, însă, nu s-a rușinat deloc de ipostazele mult prea sexy și le-a dat drumul în mediul on-line.

Se mai ciondănește cu soțul!

Diana Matei și Marian Cleante formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața personală, de 18 ani. Cei doi au un băiețel, pe Ianis, în vârstă de 6 ani.

Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie. El mă lasă pe mine să iau decizii financiare pentru că în general femeia se ocupă de finanțe și cumva cred că-și dorește și să mă vadă fericită și mulțumită adică el tot îmi bagă fel de fel de mașini pe gât dar eu îi zic că nu, că eu vreau mașina aia”, a declarat Diana Matei, la Antena Stars.

Artista a recunoscut că mariajul lor nu e doar lapte și miere și că au, ca în orice cuplu, deseori și discuții în contradictoriu.

Dacă vorbim de lucruri profesionale, să știi că nu știm deloc să comunicăm. Acolo ne aprindem că făcând amândoi aceeași profesie, lucrurile nu sunt așa ușoare. Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare. Nu cred că vreodată s-a pus problema cu adevărat să punem punct relației noastre.

Pot să spun că sunt o femeie destul de vulcanică și el este o fire temperamentală și mai arunc câte o vorbă în vânt și spun gata, stop, nu mai pot, dar asta este pe moment. Există probleme, discuții, certuri de-a lungul anilor. Oamenii care se iubesc se mai ciocnesc”, a adăugat vedeta.

Deși se iubesc de 18 ani, Diana Matei și Marian Cleante s-au căsătorit abia în august 2018, în secret, după 15 ani de relație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net