Adrian Enache revine pe sticla cu Diana Matei, ├«n locul Corinei Chiriac. Ce invita╚Ťi are ├«n prima emisiune

19 septembrie 2020
image
Adrian Enache și Diana Matei vor fi gazdele emisiunii

Adrian Enache revine pe sticl─â al─âturi de Diana Matei (38 ani), ├«n locul Corinei Chiriac, la postul Na╚Ťional TV. Noua emisiune se nume╚Öte ÔÇťStart Show RomaniaÔÇŁ, iar prima emisiune va fi difuzat─â duminic─â, 20 septembrie.

Adrian Enache (54 ani) se ├«ntoarce pe micul ecran cu Diana Matei, aceasta fiind noua formul─â de prezentare a emisiunii de duminic─â, de la pr├ónz, de la Na╚Ťional Tv, dup─â plecarea Corinei Chiriac. Show-l tv are un nou format, ce poart─â numele ÔÇťStart Show RomaniaÔÇŁ. 

image
Adrian Enache și Diana Matei vor fi gazdele emisiunii Sursă foto: National TV

Gazdele emisiunii, Adrian Enache ╚Öi Diana Matei, nu au pierdut ocazia de a-l provoca la un duel muzical pe Ionu╚Ť Galani, cel mai bun interpret de muzic─â greceasc─â din Rom├ónia, care vine ├«n platou la debutul spectacolului de televiziune ÔÇťStart Show RomaniaÔÇŁ. Ajuta╚Ťi ╚Öi de Nico, au interpretat, ÔÇť├«n patruÔÇŁ, dou─â piese foarte cunoscute din repertoriul s├órbesc ╚Öi din cel grecesc. Iar Diana Matei a mers ╚Öi mai departe, c├ónt├ónd al─âturi de Ionu╚Ť o bijuterie din repertoriul interna╚Ťional ÔÇô piesa, ÔÇŁMy wayÔÇŁ. 

C├ónd atmosfera se destinde cu ajutorul muzicii, avem parte ╚Öi de multe dezv─âluiri. Ce profesie are la baz─â Ionu╚Ť Galani, ce pasiuni are ╚Öi ce cadou i-au f─âcut, de cur├ónd, prietenii, afla╚Ťi ├«n edi╚Ťia de duminic─â. Spectacolul de televiziune ÔÇŁStart Show RomaniaÔÇŁ debuteaz─â duminic─â, 20 septembrie, de la ora 13.00, la postul Na╚Ťional TV.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG
irina tanase 13 jpg