Diana Munteanu, ipostaze de infarct. Vedeta, super sexy în valurile mării

Ultima actualizare:

De parcă vara nu era deja îndeajuns de fierbinte, cea mai recentă postare a Dianei Munteanu de pe rețelele de socializare încinge și mai mult atmosfera. Frumoasa prezentatoare de televiziune a atras atenția tuturor celor din jur, cât și a urmăritorilor ei de pe Instagram, apărând în ipostaze sexy, în valurile mării. Uite cum arată Diana Munteanu în vacanță!

Faimoasa prezentatoare de televiziune a ținut să încingă și mai mult atmosferă deja caldă a verii, apărând în ipostaze de infarct în cea mai recentă postare de pe Instagram. Diana Munteanu, în vârstă de 44 de ani, arată mai bine ca oricând, iar orice dietă ar folosi, aceasta pare să facă minuni, deoarece prezentatoarea de televiziune este la fel de frumoasă ca întotdeauna! Iar atunci când arăți atât de bine, de ce să nu te mândrești cu asta?

Ei bine, Diana Munteanu nu s-a sfiit să se mândrească cu fizicul ei de vis, atrăgând aprecierea tuturor celor din jurul ei de pe plajă, cât și a urmăritorilor ei de pe pagina de Instagram. Dacă vă întrebați cum reușește vedeta să se mențină într-o asemenea formă de invidiat, ei bine, aceasta a recunoscut că are un stil de viață foarte strict, atunci când vine vorba despre siluetă! Pe lângă dieta sănătoasă, de la care Diana Munteanu nu se abate niciodată, sportul și antrenamentele fizice sunt, de asemenea, de mare importanță, atunci când vine vorba despre menținerea unei asemenea siluete.  

Diana Munteanu, ipostaze super sexy în valurile mării

Iar dacă pentru majoritatea dintre noi o asemenea disciplină ar fi greu de susținut pe o perioadă lungă de timp, Diana Munteanu spune că și-a făcut un adevărat stil de viață din asta! Pentru ea, orele de antrenament și restricțiile din dietă nu sunt un sacrificiu prin care trece cu reticență, ci un adevărat mod de a trăi, care îi asigură fericirea și frumusețea în continuare.

Iar efectele acestui stil de viață pot fi admirate din plin în postarea vedetei, de pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net