Diferența de vârstă dintre Florin Ristei și Naomi Hedman. Cu câți ani este mai mare artistul față de logodnica sa

Florin Ristei și Naomi Hedman, un cuplu ce a captat atenția publicului din showbiz-ul românesc, continuă să fascineze prin povestea lor de dragoste. Deși se bucură de o relație solidă, diferența semnificativă de vârstă dintre cei doi a stârnit curiozitatea fanilor de-a lungul timpului.

Florin Ristei și Naomi Hedman. Foto: arhiva.
Florin Ristei și Naomi Hedman. Foto: arhiva.

Naomi Hedman, tânără și talentată

Naomi Hedman s-a impus în lumea showbiz-ului prin calitățile sale multiple: model, cântăreață și participantă în reality show-uri notabile, precum "Ex on the Beach". Cu o carieră în ascensiune și colaborări de prestigiu, Naomi a adus un suflu fresh în peisajul artistic românesc.

Diferența de vârstă dintre cei doi

Florin Ristei, în vârstă de 34 de ani, și Naomi Hedman, în vârstă de 28 de ani, deci între cei doi este o diferență de șase ani. Cuplul s-a format în timpul filmărilor pentru emisiunea "X Factor", unde Naomi a fost concurentă și Florin a fost jurat în sezonul 9. Relația lor a prins contur după ce Naomi a părăsit competiția, iar chimia dintre cei doi a devenit evidentă.

Naomi în România și cariera sa Internațională

Naomi și-a găsit acum căminul în România, iar potrivit declarațiilor lui Florin Ristei într-un podcast, aceasta a obținut un permis de ședere românesc pe cinci ani. Cu o prezență în țară, Naomi a reușit să se impună în industria modei și muzicii, colaborând cu nume sonore, inclusiv cu Nicki Minaj.

Logodnă și dezvăluiri

Florin Ristei a dezvăluit că Naomi, în ciuda absențelor temporare pentru angajamente internaționale, aduce câștiguri substanțiale din aceste proiecte. Artistul a subliniat că partenera sa reușește să câștige în doar două zile cât el obține din munca unei luni. 

În podcast-ul "Aproximativ discuții", găzduit de Speak, Florin Ristei a dezvăluit că el și Naomi s-au logodit în decembrie 2020, păstrând acest moment intim departe de ochii publicului. Cu o relație care evoluează și se consolidează, cei doi își împărtășesc viața și iubirea în ciuda curiozității și speculațiilor publicului.

Florin Ristei și Naomi Hedman rămân un cuplu admirat și discutat în lumea mondenă românească. Diferența de vârstă, carierele lor distincte și evoluția relației lor adaugă un element fascinant în peisajul showbiz-ului. Cu fiecare apariție publică, cei doi artiști continuă să împărtășească detalii despre viața lor, adăugând un nou captivant capitol în povestea lor de dragoste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net