Diferența uriașă de vârstă dintre Tavi Colen și Emma de la ZU. Cu câți ani este mai mică iubita solistului de la Talisman

Ultima actualizare:

Tavi Colen și iubita lui, Emma de la ZU, formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Cei doi au început o relație acum ani în urmă, cu toate că există o diferență remarcabilă de vârstă între ei, care nu a reprezentat un impediment în calea iubirii lor. 

Tavi Colen și Emma / foto: Social media
Tavi Colen și Emma / foto: Social media

Pe vremea când s-au cunoscut, Emma era doar o adolescentă și o mare fană a trupei Talisman. După ani de zile, cei doi au decis să formeze un cuplu și de mai bine de un deceniu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. 

Câți ani îi despart pe Emma și Tavi Colen 

Cu toate că în prezent trăiește alături de Emma o frumoasă poveste de dragoste, în trecut Tavi Colen a avut un mariaj cu Elena, femeia care i l-a oferit pe Mario, fiul lor. 

După separare, artistul a început o poveste frumoasă de dragoste alături de Emma, o femeie mai mică decât el cu 21 de ani - cântărețul are 56 de ani, iar iubita lui 35. 

Emma, despre secretul relației cu Tavi Colen 

În trecut, în cadrul unui interviu mai vechi, artista oferea un interviu prin prisma căruia vorbea despre cele trei secrete pentru o relație funcțională și fericită. 

Importantă a fost și este în continuare răbdarea, elementul-cheie pentru o relație de durată, spunea aceasta. 

De asemenea, Emma a mizat și pe comunicare și respect, fiind de părere că într-o relație este extrem de important ca ambii parteneri să acorde grijă și atenție atât unul față de celălalt, cât și față de visurile pe care le au. 

„Sunt, de fapt, trei. Răbdare, răbdare și răbdare. Să fim serioși. Când vorbim despre relațiile de lungă durată trebuie să fie mai mult decât iubire. Trebuie să fie și comunicare și respect, multă grijă și atenție unul față de celălalt, dar și față de visurile pe care fiecare dintre noi, independent de celălalt, le are. Cred că acolo se traducea dragostea cel mai frumos. În respectul pe care îl acorzi visului partenerului tău și să-i dau spațiu să crească în direcția aia.” - mărturisea Emma, într-un interviu libertateapentrufemei.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alex bodi colaj instagram jpg
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net