Dina Drăgan, probleme de sănătate! Artista a ajuns pe mâna medicilor: „Am dureri insuportabile!”

#Exclusiv Click!

Dida Drăgan (76 de ani) se confruntă, de câteva zile, cu mari dureri dentare. Contactată de Click!, simpatica artistă din Epoca de Aur, ne-a mărturisit că are un abces, care nu o lasă să pună capul liniștită pe pernă în ultima perioadă, așa că a fost nevoită să apeleze, de urgență, la ajutorul medicului stomatolog.

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o ambiție de invidiat, atunci când vine vorba de evoluția sa pe plan profesional, Dida Drăgan ne-a dezvăluit că acum trece printr-o perioadă mai grea, din punct de vedere medical. Asta din cauza unei afecțiuni medicale, caracterizată prin acumularea puroiului, în interiorul dinților sau a gingiilor.

Situația nu este deloc de neglijat, pentru că, dacă acest abces este lăsat netratat, o perioadă de timp, infecția se poate răspândi și în alte zone ale danturii, iar complicațiile pot deveni mai mari de atât. Contactată de Click!, Dida Drăgan ne-a dezvăluit prin ce chinuri este nevoită să treacă din cauza acestei probleme medicale.

„Astăzi sunt programată la stomatolog, pentru că am un abces, mă doare foarte tare, este ceva insuportabil. Plus că îmi este tare frică de doctori, am eu o teamă de ei, de ani de zile, dar o să fie bine, eu așa zic! Am niște dureri de nedescris, mi s-a zis că trebuie să merg de mai multe ori la medic ca să îmi revin. O să văd acolo ce îmi vor face doctorii ca să mă facă bine, dar sper să nu mă doară”, a declarat, Dida Drăgan, pentru Click!

Dida Drăgan, mereu pe drumuri

Celebra cântăreață din Epoca de Aur are agenda plină de evenimente, motiv pentru care, în această vară, se va împărți între România și Elveția. Asta după ce mai bine de zece ani, Dida Drăgan, a stat mai mult în Elveția, acolo unde locuiește sora sa.

„O să am o colaborare, în perioada următoare, cu Adrian Daminescu. De-abia aștept să vedeți despre ce este vorba. Nu stau o clipă, deloc! Vara aceasta o să stau și în România, dar și în Elveția, pentru că o să mai merg și pe acolo. Am devenit o navetistă”, a declarat, Dida Drăgan, pentru Click!

Click! spune

Dida Drăgan s-a născut în județul Dâmbovița, în anul 1946. Datorită devotamentului său pe plan profesional și a dorinței de a fi mereu în prima linie, a ajuns o mare stea a muzicii românești.

„Exigențele ei față de versuri, nu numai față de muzică, denotă o in­teligență și un rafinament care nu admit diletantismul și compromi­sul”, spunea Grigore Vieru despre ea.

De asemenea, ea are și un talent nativ, când vine vorba de scriitură, condeiul ei fiind apreciat chiar și de marele poet Nichita Stănescu, care o numea „Doamna Oscar”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
banner naomi png
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net