Divele din showbiz cu care s-a iubit Ștefan Bănică Junior. Câte inimi a frânt idolul femeilor din „Liceeni”

Ștefan Bănică Junior (57 de ani) a căpătat reputația de „Don Juan” în urma relațiilor mediatizare pe care le-a avut de-a lungul timpului. Artistul s-a iubit cu mai multe femei celebre, cărora la final le-a frânt inima. Cine sunt divele din viața cântărețului?

stefan banica jpg

Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Junior a bifat trei căsnicii oficiale, cea cu Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, însă de-a lungul anilor a avut mai multe relații tumultuoase. Artistul a avut o idilă cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu, însă despre povestea lor de dragoste nu se cunosc foarte multe detalii.

Totuși, au existat zvonuri conform cărora fostul prezentator de la „Dansez pentru tine” ar fi un bărbat violent, lucru care a dus la despărțirea celor doi. Ulterior, acesta s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu, cu care s-a și căsătorit în 1994. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de 5 ani, urmând ca în 1999 să divorțeze. Motivul ar fi fost infidelitatea prezentatorului TV.

Camelia Constantinescu este cea care i-a dăruit primul copil lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi nu au fost căsătoriți, iar în 2006 au decis să pună capăt relației. Motivul? Artistul ar fi început să își dea întâlnire cu Andreea Marin cu un an înainte să încheie relația cu Camelia, iar ea ar fi aflat acest lucru din presă. N-a durat mult până când „Zâna surprizelor” și „Don Juanul” și-au cumpărat verighete și sau căsătorit în SUA. Mai târziu, prezentatoarea TV a rămas însărcinată cu Violeta, fetița lor, însă la final au ajuns să divorțeze.

Ștefan Bănică a fost acuzat în repetate rânduri că le-ar fi fost infidel iubitelor sale și a fost implicat în mai multe scandaluri pe această temă. În 2010, Adriana Nicolae, antrenoare de fitness susținea că tatăl copilului ei ar fi „un anume jr”, iar toată lumea s-a gândit la Ștefan Bănică. Cu toate acestea, mai târziu s-a aflat că tatăl fiului ei era, de fapt, băiatul lui Cristian Țânțăreanu.

O altă presupusă amantă a artistului ar fi fost Mădălina, de la trupa Red-Blonde, cu care și-ar fi dat întâlnire pe vremea când erau colegi la „Dansez pentru tine”, emisiune difuzată la Pro Tv.

Ștefan Bănică Jr. este căsătorit cu Lavinia Pârva

În prezent, Ștefan Bănică Jr. este căsătorit cu Lavinia Pârva, despre care s-a speculat o grămadă de vreme că i-ar fi fost amantă, în timpul mariajului cu Andreea Marin. Cântăreața i-a „pus cătușele”, întrucât cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au împreună un băiețel, pe nume Alexandru.

Astăzi, Ștefan Bănică Jr. a împlinit 57 de ani, însă în ciuda vârstei, artistul rămâne unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul autohton. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefan banica jr instagram jpg
Banner Fuego
radu beligan jpg
image png
Banner Vărul Săndel
Banner Theo Rose nunta
girl 5801502 1280 jpg
sebok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net