Întâmplarea pe care Ștefan Bănică Jr. ar vrea-o ștearsă. Cum a ajuns să aibă o altercație cu Mihaela Rădulescu, în timp ce formau un cuplu: „Am încercat să îi despart”

Ultima actualizare:

Cu toate că în prezent Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică Jr. au vieți separate și au trecut ani de zile de când nu mai formează un cuplu, fanii nu uită că la acea vreme păreau suflete pereche. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost roz deloc între cei doi foști soți, iar gurile rele amintesc de o altercație pe care ar fi avut-o. 

image

De-a lungul timpului, în presă au apărut mai multe zvonuri la adresa lui Ștefan Bănică Jr., care nu i-au făcut deloc cinste, anume că ar fi fost violent cu unele dintre fostele partenere sale de viață, unii apropiați de-ai săi susținând acest lucru. 

„Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece”

Conform informațiilor puse la acea vreme la dispoziție de publicația cancan.ro., Mihaela Rădulescu ar fi fost la un pas să devină victima violenței domestice, în urma unui mesaj pe care l-a primit vedeta din partea unui bărbat. 

 Regizorul George Ciubotaru relata o întâmplare neplăcută care s-a petrecut între cei doi iubiți: Mihaela Rădulescu ar fi primit un mesaj din partea unui bărbat, moment în care Ștefan Bănică Jr. și-ar fi ieșit din minți, iar regizorul ar fi intervenit pentru a aplana situația. 

„Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela.  Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece.

Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus atunci George Ciubotaru, pentru sursa menționată anterior. 

Cristina Țopescu îl acuza pe Ștefan Bănică Jr. de violență

În trecut, omul de televiziune Cristi Brancu amintea un alt episod scandalos care l-a avut principal protagonist pe Ștefan Bănică Jr., care și-ar fi amenințat cu moartea o altă fostă iubită, pe regretata Cristina Țopescu.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea.

A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă. Ținea un cuţit mare de bucătarie sub haină. Îmi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus regretata Cristina Ţopescu, acum câțiva ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
Dimitri Vegas Like Mike 2018 cr Boy Kortekaas billboard 1548 webp
Andreea Bălan pregătește pe 16 octombrie spectacolul aniversar pentru 30 de ai de carieră
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net