Doinița Oancea, supusă unor chinuri de neimaginat. A fost bătută până la sânge: „Zilele în care plecam...”

Doinița Oancea, supusă unor chinuri de neimaginat. A fost bătută până la sânge! Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale serialului „Inimă de țigan”. Artista a povestit cum a ajuns să obțină rolul, dar a vorbit și despre sacrificiile din carieră.

Doinița Oancea, bătută până la sânge
Doinița Oancea, bătută până la sânge

Doinița Oancea, supusă unor chinuri de neimaginat. A fost bătută până la sânge

Drumul Doiniței până la rolul care a făcut-o celebră a fost unul întortocheat. Artista a terminat Facultatea de Jurnalism și Filosofie și a lucrat în cadrul unei companii de spectacole. Acolo a ajuns director adjunct, dar viața a făcut să plece 10 luni de zile la Budapesta, unde aplicase la o bursă de studii postuniversitare. La întoarcere, Doinița s-a rugat la Dumnezeu să îi arate o cale pentru că nu știa ce își dorește să facă în viață, iar într-o a primit un telefon pentru a merge la castingul pentru „Inimă de țigan”.

Deși nu avea experiență în acest domeniu, Doinița Oancea a participat la casting, unde a impresionat atât de mult încât i s-a creat un rol special. Puțini știau că actrița a dorit să renunțe de mai multe ori la telenovela românească din cauza neînțelegerilor cu colegii de filmare. Carmen Tănase a fost cea care a încurajat-o și i-a dat sfaturi să continue. 

Vedeta a trecut prin multe sacrificii pentru cariera sa, printre care și un episod în care a fost lovită până la sânge de Octavian Strunilă.

A fost soția mea vreo 600 de episoade. Minodora era soția mea, Minodora Potcovaru. I-am dat la un moment dat o palmă și am văzut cum îi curge sânge pe dinți! Așa mi-a zis Iura. Trebuie să-i dai pe bune, nu merge așa! Cred că m-a iertat! (…) În perioada aia petreceam mai mult timp pe platou. Am avut norocul să jucăm cu Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Dan Condurache, Gheorghe Dinică, Marin Moraru”, a declarat Octavian Strunilă acum ceva timp la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Cel mai mare sacrificiu pentru Doinița a fost timpul: „Cred că cel mai mare compromis a fost timpul! Timpul dedicat meseriei, zilele în care plecam de acasă dimineața și mă întorceam seara. Dar arta cere sacrificii! Și cred că, până la urmă, oricărui job/ pasiune îi dedici timp, dacă îți place mult!”, a spus vedeta pentru viva.ro.

image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net