Doinița Oancea are un înger păzitor! Ce îi datorează actrița Ruxandrei Ion, pentru încrederea acordată: „A avut o schimbare de 180 de grade în viața mea!”

#Exclusiv Click!

Frumoasa și talentata actriță, Doinița Oancea, a revenit, pe 24 august, la Antena 1, în al doilea sezon al serialului “Lia – Soția soțului meu”. Filmările și pasiunea pentru actoriei îi ocupă tot timpul Doinitei Oancea, actrița având doar o zi liberă pe săptămână. Cu toate acestea, îi place viața ei și tot ceea ce face.

Pentru Click!, Doinița Oancea ne-a mărturisit că îi datorează schimbarea vieții ei Ruxandrei Ion, cea care este considerată „Regina telenovelelor și a serialelor TV” din România.

Doinița, revii în serialului “Lia – Soția soțului meu”, de la Antena 1!

Da, intrăm pe post cu „Lia”, am început filmările de aproximativ o lună de zile, suntem în focuri de mult timp. Am avut și o vacanță scurtă de sezon.

Ziceai că ți-ai dorit o lună întreagă de vacanță! Ai reușit?

Da! Am făcut asta, toate zilele din vacanță, plus minus câteva, că mai veneam până acasă, le-am petrecut la mare, am fost în Mamaia, în Vamă, în Bulgaria și Grecia.

Cum e rolul din „Lia”?

Rolul pe care îl am în “Lia” este unul destul de provocator, care provoacă, și atunci eu ce pot să fac cel mai mult este să citesc cu foarte mare atenție scenariile, să îmi asimilez personajul și să îi dau trăirile la momentul  în care filmăm, atunci când mai discut puțin cu regizorii înainte, pentru că eu pot să construiesc, dar am nevoie de ce au pus ei acolo în spate, ca să iasă ce trebuie pe post.

Ce transformări suferă personajul tău sau ce se întâmplă în noul sezon al serialului?

Sezonul acesta vine cu niște schimbări interesante la Găbița și la cuplul Pavel-Găbița. Nu pot să dau din casă, dar nu aveți idee, o să fie cu super suspans, personajele au tot felul de schimbări și chestii interesante care se întâmplă și vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. 

Ce rol a jucat doamna Ruxandra Ion în viața ta?

Ce rol a jucat dumneaei și încă joacă.. este femeia care a avut  încredere într-o copilă la momentul respectiv, o copilă practic venită de nicăieri! Eram civil, adică nu făcusem facultatea, a avut încredere, a simțit dumneaei că merit o șansă, șansa pe care mi-a dat-o și i-am dovedit, cred, de-a lungul timpului, că nu are de ce să regrete. Alături de ea am crescut și eu profesional. E o parte foarte importantă din viața mea!

Îi datorezi cele mai importante roluri, nu?

Da, îi datorez schimbarea vieții mele, pentru că sunt sigură că întâlnirea cu lumea asta a actoriei a avut o schimbare de 180 de grade în viața mea. A adus o astfel de schimbare, eu eram pe cu totul alt traseu!

Ce ne mai spui despre tine?

Sunt bine! Atât! Și pot să mai spun că nu am foarte mult timp la dispoziție, dar în ciuda faptului că am puțin timp, nu las școala mea de actorie de izbeliște. Tocmai am dat anunț că începem înscrierile și îmi aștept bobocii să începem de la sfârșitul lui septembrie și cam asta fac. Deci, practic, în principiu, eu aș mai rămâne cu o zi liberă pe săptămână, duminică, în rest, nu am timp deloc pentru că am un program foarte încărcat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net