Dorian Popa: «Am investit 24.000 euro în afacerea lui Călin Donca»

Dorian Popa se numără printre cei care au făcut afaceri cu milionarul Călin Donca (38 de ani) , arestat zilele trecute de DNA Braşov. Artistul povesteşte cum l-a cunoscut pe milionarul braşovean acuzat de evaziune fiscală şi înşelătorie şi speră că nu a aruncat pe geam 24.000 de euro!

image

Probleme penale pentru milionarul român Călin Donca! Procurorii DNA Braşov îl acuză pe afacerist de evaziune fiscală şi constituirea unui grup infracţional organizat. Acum, acesta este reţinut pentru următoarele 30 de zile, în timp ce ancheta continuă. Călin Donca, milionarul din Braşov, cunoscut pentru afacerile în domeniul energiei, dar şi în agricultură, ar fi înşelat mai multe persoane care au investit în proiectele lui şi aici e vorba despre un parc fotovoltaic la Săcele. Printre păgubiţi se află şi Dorian Popa.

image

Artistul a dezvăluit la Antena 3 CNN cum a ajuns să-l cunoască pe Călin Donca, acum cercetat pentru evaziune fiscală, dar şi ce investiţii a făcut în parcul fotovoltaic promovat de acesta.

«Că am fost sau nu un guşter nici măcar nu ştiu»

Așa se promova  afaceristul care a fost arestat pentru evaziune fiscală şi înşelăciune
Așa se promova afaceristul care a fost arestat pentru evaziune fiscală şi înşelăciune

«Sunt două diferenţe pe care trebuie să le marchez. Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soţia domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai ştiu ce să mai cred.  Deocamdată nu ştim ce se întâmplă acolo. Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile. Ceea ce mă face să cred totuşi că există oarecare dovezi. Înţeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzaţiile ce-i sunt aduse domnului. Însă problema ce mă frământă în mod direct este că şi dacă ar fi chestii din trecutul dânsului se pot răsfrânge şi asupra afacerilor contemporane, şi nu ne place situaţia şi nu putem să stăm deloc relaxaţi sau liniştiţi. Eu am plătit panourile de pe casa mea, moment în care l-am cunoscut pe Călin. Eu îmi doream să spun panouri fotovoltaice pe casă în momentul în care au explodat preţurile la curent. L-am contactat. Am cunoscut un om dezinvolt, cu vorbele la el. Că am fost sau nu un guşter nici măcar nu ştiu deocamdată, pentru că încă nu s-a dovedit nimic. Suntem doar într-o stare de alertă, întrucât nu avem nicio informaţie. Restul investiţiei a fost achiziţia unei bucăţele de parc fotovoltaic. Am investit 24.000 euro, dar vă pot spune că sunt oameni care au investit sume sănătoase», a spus Dorian Popa la Antena 3 CNN. 

Parcul de panouri fotovoltaice în care investise și Dorian Popa nu avea autorizație
Parcul de panouri fotovoltaice în care investise și Dorian Popa nu avea autorizație

Pe lângă afacerile sale din energie şi agricultură, Călin Donca şi-a creat o criptomonedă, fiind acum acuzat că a promovat informaţii false. Referitor la criptomoneda lui Donca, Dorian a declarat că nu crede în acest fenomen şi nu a făcut nicio investiţie. «Eu nu cred în acest fenomen şi am căutat să mă feresc cât s-a putut de această criptomonedă. Mă depăşeşte pe mine personal. Poate alţii înţeleg, poate alţii îşi doresc şi utilizează. La un moment dat am tranzacţionat şi eu nişte bitcoin şi mi-am dat seama că nu este de mine. Nu mă pricep, nu mă interesează», a mai spus Dorian Popa. 

Donca a negat toate acuzaţiile. Întrebat dacă regretă ce ar fi făcut, cât şi câte persoane a înşelat, afaceristul a răspuns: „niciuna. Dacă n-am înşelat...”, ar fi spus acesta, potrivit PRO TV. Donca are o avere care-l plasează în Top Forbes 500 Cei mai bogaţi români.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net