Dorian Popa muncește 7 zile din 7. De ce și-a neglijat piciorul operat: „Nu am mai ajuns la recuperare...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dorian Popa (35 de ani) este un artist și un vlogger tare conștiincios. Muncește de luni până luni, șapte zile din șapte, și nu are prea mult timp liber la dispoziție.

Concertele și evenimentele la care este invitat, sau cu care are contracte de imagine, și conținutul pe care îl face pentru rețelele sociale și canalul său de Youtube, îl țin destul de ocupat. Atât de ocupat, încât Dorian și-a neglijat puțin piciorul operat vara aceasta și nu a mai reușit să ajungă atât de des la recuperare, masaje și kinetoterapie. Dar acum a reluat tot acest proces.

Nu stau bine cu piciorul, sunt niște sentimente pozitive și negative. Nu stau bine cu piciorul, pentru că nu am mai ajuns la recuperare, pentru că am avut prea multe concerte, deci nu am cum să mă supăr. Am terminat vara în cel mai frumos mod posibil și m-am reîntors la colegii de la Steaua, la recuperare, la FCSB cum îi spune acum, și le mulțumesc lui Ovidiu și lui Meme Stoica din suflet pentru că mă primesc acolo. După fiecare tratament de recuperare mă simt mai bine. Mai am 6 luni de zile. Teoretic, după un an de la operație, deja începi să uiți de dureri”, ne-a mărturisit Dorian Popa.

S-a operat pe 9 martie 

Dorian Popa s-a operat la picior pe 9 martie, diagnosticul fiind ruptură de ligament încrucișat anterior genunchi drept, ligamentoplastie anatomică cu autogrefon tendon semitendinos și gracilis (diametru 8,5x 9 mm, 8 fascicule), așa cum scrie în fișa artistului. Celebrul influencer s-a operat la un spital privat și totul a decurs foarte bine, atât de bine, încât a doua zi după operație și după ce a fost externat, Dorian Popa și-a onorat angajamentele programate de ceva timp, așa că a fost prezent la un majorat, la Brașov, acolo unde a făcut senzație printre invitați.

Începe o toamnă productivă

Dorian Popa a făcut senzație, în acest weekend, la Campionatul Național de Drifturi desfășurat în Piața Constituției cu mulți cai putere și la turație maximă, acolo unde și-a dus și el mașinile din dotare, fiind chiar ambasadorul evenimentului, și s-a pozat cu toți fanii care i-au dat târcoale. Așa cum a mărturisit chiar el, începe o toamnă productivă. Afacerile cu imobiliare îi merg bine, are noi case în construcții, dar cel mai mândru este acum de cele două mașini ale sale pe care le-a colantat colorat, ca pe niște piese de lego.

Când eram mic, mie îmi plăcea să mă joc cu lego, acum că nu mai am lego, am zis să fac ceva cu mașinile astea. Nu știam ce să filmăm, pentru că avem mereu nevoie de conținut în care și investim, și ne-am gândit să mergem la băieții de la custom să facem un „prank”. Așa ne-am gândit inițial. I-am pus pe băieți să dea jos toate rolele cu colant pe care le au. După ce le-am pus lângă mașină, mi-a plăcut cum arată și le-am zis că vreau să colantăm fiecare piesă într-o culoare. 

Sunt sportiv de 17 ani și am terminat contabilitate și informatică, tot liceul, în general, am făcut profil real, matematică-informatică. Fiecare piesă respectă aceeași culoare, capotele sunt la fel, aripile stânga sunt la fel, aripile dreapta sunt la fel, ușile la fel, mașinile sunt una mai mică și una mai mare dar cu același colorit”, ne-a povestit, Dorian Popa despre cum a ajuns până la urmă să-și facă ambele mașini colorate, atât Mercedesul, cât și bijuteria pe patru roți, mult așteptatul Lamborghini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net