Dragoș Dolănescu, fost deputat în Costa Rica, își trimite presupusul frate la studii, ca să devină primar. Replica usturătoare a lui Ionuț Petrescu: „Cei 7 ani de acasă fac cât 3 facultăți!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dragoș Dolănescu, fost deputat în Costa Rica, susține, exclusiv pentru Click!, că Ionuț Petrescu, presupusul lui frate, îi copiază familia, în tot ceea ce face, atât pe plan politic, cât și muzical. Ionuț Petrescu îi dă o replică usturătoare.

Dragoș Dolănescu: „Trebuie să fii un exemplu, ca politician!”

În adolescență, Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, a locuit în cocheta vilă, din strada Caimatei, a regretatului artist, mama lui fiind bucătăreasa familiei. De câțiva ani, el este solist de muzică populară, iar, mai nou, și-a exprimat dorința de a candida pentru postul de primar, în satul mamei. La aflarea veștii, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, îl sfătuiește ca, înainte de a îmbrățișa o carieră politică, să-și finalizele studiile:

„Am observat că Ionuț Petrescu ne copiază în tot, pe tatăl și pe fratele meu, în muzică, iar pe mine, în politică. Cu siguranță, suntem un exemplu pentru el, pe plan profesional, nu este un lucru rău să încerce să fie și solist și politician. Dar, ca să devină primar, așa cum și-a propus, este foarte important să-și termine studiile, căci, din câte știu, încă nu a absolvit liceul. Eu am făcut o facultate de psihologie, am studii în București și un doctorat în Spania, trebuie să fii un exemplu, ca politician. Ionuț Petrescu cântă, dar nu are vocea lui Ion Dolănescu”, ne-a declarat Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!  

Ionuț Petrescu: „Ca politician, nu contează diplomele!”

Prin intermediul Click!, Ionuț Petrescu îi dă replica lui Dragoș Dolănescu:

„Nu am studiile terminate, dar sunt de părere că un om cu 7 ani de acasă face cât unul cu 3 facultăți. Contează,, ca politician, să vii în ajutorul oamenilor, nu diplomele! Anul acesta nu am putut candida, pentru că nu aveam domiciliul în acel sat, sunt încă în succesiune pentru casa mamei, dar o voi face peste patru ani”.

Ionuț Petrescu: „Nu am vocea lui Ion Dolănescu!”

Cât privește faptul că și-a găsit un loc în showbiz, ca solist, Ionuț Petrescu ne-a mărturisit, cu o mare doză de modestie:

„Cânt, da, pe la nunți, petreceri. Dar, bineînțeles, nu am vocea lui Ion Dolănescu. El a fost și va rămâne o legendă a muzicii populare românești. Cât va exista folclorul nostru, nu se va mai naște un altul ca el. Am și o ie din colecția lui Ion Dolănescu, mi-a dăruit-o Ionuț Dolănescu, mi-am făcut și o ținută de scenă, un costum asemănător, în amintirea marelui cântăreț. Și nici cu Ionuț Dolănescu nu mă compar, el este, după părerea mea, a doua mare legendă a folclorului românesc, noua generație”, mai susține el, exclusiv pentru Click!

Ionuț Petrescu susține recitaluri, la spectacole, pe un onorariu de 400 de euro, iar, recent, și-a înființat și o firmă de consultanță financiară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net