Război în familia Dolănescu. Un nou scandal între fiii marelui artist: „Să meargă la un psiholog, să se trateze”

Ultima actualizare:

Războiul fraților Dolănescu are parte de un nou capitol tulburător. După ce s-au bătut 8 ani pe averea marelui artist, fiii lui Ion Dolănescu, Dragoș și Ionuț, au parte de încă un scandal. De această dată, conflictul a plecat de la o piesă lansată de curând de Ionuț Dolănescu, în care acesta își atacă fratele vitreg.

Dragoș și Ionuț sunt în război de când tatăl lor, maestrul Ion Dolănescu, a murit în 2009
Dragoș și Ionuț sunt în război de când tatăl lor, maestrul Ion Dolănescu, a murit în 2009

La 5 ani după ce averea maestrului Dolănescu s-a împărțit, Dragoș și Ionuț Dolănescu își aruncă din nou săgeți.

În direct din Costa Rica, într-o intervenție la TV, Dragoș Dolănescu a povestit cum s-a simțit când a auzit versurile piesei lansate de curând de fratele său vitreg. În noua melodie a sa, Ionuț Dolănescu pune la îndoială că Dragoș i-ar fi frate de tată.

„Sincer, mie mi se pare extrem de prost gust. Au trecut deja foarte mulți ani, poate să facă cantece despre familia lui, copiii lui, despre România. Dacă nu reușește să rezolve treaba cu mine să meargă la un psiholog, să se trateze”, a spus Dragoș Dolanescu în emisiunea Exclusiv VIP.

Dragoș Dolănescu e deranjat de fratele său: „Eu nu vreau să îl întâlnesc”

În emisiunea prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, Dragoș Dolănescu și-a acuzat fratele că vrea să atragă atenția.

„De 13 ani, face asta în mod repetat. Anul trecut vroia să se impace cu mine. Îi doresc multă sănătate, să vadă de familia lui frumoasă, eu nu vreau să îl întâlnesc”, spune fiul mai mic al lui Ion Dolănescu, care a reacționat și în legătură cu acuzațiile că nu ar fi fiul marelui artist.

„Eu m-am născut Dolănescu, fratele meu a devenit Dolănescu după 14 ani. Dumnezeu să îl binecuvanteze, tata și mamele noastre știu cine este tatăl nostru biologic. Tatăl meu a fost un tată extraordinar”, a precizat Dragoș Dolănescu.

Frații Dolănescu sunt în război de 13 ani

Regretatul artist Ion Dolănescu s-a stins din viață în urmă cu 13 ani, iar tot atunci a început și războiul dintre fiii acestuia, Dragoș și Ionuț. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele de-a lungul timpului.

Regretatul artist a încetat din viață în 2009, în urma unui infarct, la vârsta de 65 de ani. După decesul său, a început și lupta pe avere între cei doi băieți ai lui. Dragoș și Ionuț au dus un război vreme de 8 ani, pentru moștenirea de aproape un milion de euro.

În urma sentinței judecătorești, casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro, i-a revenit lui Ionuț. În schimb, vila din Sinaia, fosta casă de vacanță a lui Ion Dolănescu, în valoare de 300.000 de euro, a fost primită de Dragoş.

Frații Dolănescu s-au luptat și pe casa din Str. Hagi Dina, plus terenuri în Butimanu și în Tunari. Drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro, i-au revenit doar lui Ionuț.

Cât despre împăcare? Acest lucru nu pare că se va întâmpla prea curând. „Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi”,  a declarat Dragoș Dolănescu, pentru ego.ro, în urmă cu câteva luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net