Dramă după dramă pentru câștigătoarea MasterChef! Aida Parascan e distrusă! Fostul soț a murit fulgerător, la doar 50 de ani! „L-am și înmormântat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Viața Aidei Parascan, câștigătoarea sezonului 2 de la MasterChef, este marcată de tragedii și ghinioane în lanț! Vedeta e în doliu zilele acestea, după ce fostul soț și tatăl copiilor ei s-a stins fulgerător din viață, la doar 50 de ani. Aida tocmai ce s-a întors de la înmormântarea bărbatului, care a avut loc în Italia. 

Aida Parascan (42 de ani), câștigătoarea de la MasterChef din 2013, este în doliu! Vedeta este distrusă după ce tatăl a doi dintre copii săi s-a stins din viață, la doar 50 de ani. 

Fosta câștigătoare de la MasterChef și fostul ei partener de viață rămăseseră în relații bune de dragul copiilor, care își petrecuseră vacanța la el în Italia înainte de tragicul eveniment.

De ce a murit fostul soț al Aidei Parascan, la doar 50 de ani?

În urmă cu doar o săptămână, Aida Parascan a primit un telefon de la apropiații fostului ei soț, care au anunțat-o că tatăl copiilor ei se află la spital, într-o stare foarte gravă, fiind internat la ATI.

Aida a plecat de urgență  în Italia, împreună cu copiii. Bărbatul s-a stins din viață însă fulgerător, deși nimeni nu a știut ca acesta ar fi avut probleme atât de grave de sănătate în ultima perioadă. 

„Am fost în Italia împreună cu copiii, două săptămâni. O săptămână am fost zi de zi la el, la Terapie Intensivă. Apoi, el s-a stins și am făcut înmormântarea. Am venit acasă sâmbătă. 

Când am plecat din România, nu știam cât de grav este. El era singur, nu avea altă soție acolo.

Copiii au fost vara aceasta la el, doar ei în vacanță, eu am muncit. Apoi au venit acasă și la 3 săptămâni s-a întâmplat nenorocirea. Am înțeles că a avut probleme la ficat, avea ciroză”, a declarat Aida Parascan, distrusă după ce și-a înmormântat și al doilea soț. 

Primul soț al Aidei a decedat într-un accident de mașină! A rămas văduvă la 19 ani

Aida Parascan, câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii MasterChef, a avut până acum o viață marcată de drame și tragedii.

 Ea a rămas văduvă la doar 19 ani, când era și însărcinată cu primul copil. Primul ei soţ a decedat într-un accident de maşină, când ea era gravidă cu prima fetiţă, Gianina (23 de ani). 

În 2014, buzoianca s-a despărţit de iubitul ei italian, Sebastian, după 6 ani de relaţie, deși aveau împreună doi copii, Samuele( 17 ani) şi Emilia (13 ani). 

„Unul aici, celălalt la două mii de kilometri distanţă. Nu s-a putut, aşa că ne-am despărţit. În asemenea condiţii nu e deloc bine, nu mai erau sentimente la mijloc", a spus atunci câștigătoarea show-lui culinar de la Pro TV, pentru Click!

În 2013, Aida Parascan și-a văzut visul cu ochii și a câștigat MasterChef, la pachet cu un premiu consistent, în valoare de 50.000 euro.

De atunci însă, viața ei a fost marcată de o serie de ghinioane: s-a despărţit de iubit, şi-a închis cofetăria, i-a luat foc casa și şi-a tăiat un deget cu feliatorul de bucătărie. În urmă cu trei ani, Aida a pierdut și o sarcină. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net