Motivul și modul prin care Aida Parascan alege să țină post! Ce consumă în această perioadă

#Exclusiv Click!

Postul Paștelui anul acesta a început pe 18 martie și se încheie pe 4 mai. Acest post este văzut ca fiind cel mai lung și mai aspru post din toate posturile din Biserica Ortodoxă. Astfel, că majoritatea credincioșilor aleg, în această perioadă să se abțină de la poftele culinare cât și trupești. Contactată de Click!, Aida Parascan (42 de ani) ne-a mărturisit ce importanță are pentru ea această perioadă precum și cum arată postul Paștelui.

Aida Parascan, motivul pentru care ține post

„Postul pentru mine este o curățare atât fizică cât și energetică care ne ajută să ne limpezim mintea. Post negru țin cam de vreo 11 ani, una - doua săptămâni pe an și o dată pe săptămână, în general lunea.

Plus că având în vedere că eu nu mănânc carne de 7/8 ani și am limitat foarte mult din lactate aș putea să zic că nu îmi este greu deloc pentru că am ajuns să fiu vegetariană de vreo 7/8 ani. Pe mine mă motivează să țin post, an de an, pentru că am simțit, o stare mult mai bună, astfel că în perioada aceasta aleg să mănânc nuci, alune și supe creme”, a spus Aida Parascan pentru Click!

Aida Parascan, pe lângă faptul că este maestră, în ale gătitului, aceasta ne mărturisea recent că are succes și în alt domeniu profesional, având în vedere că în perioada 4 – 7 aprilie împreună cu alți doi speakeri motivaționali organizează „Tabăra de Inteligență Emoțională și Relaționare. Măiestria Relațiilor”.

„Este prima tabăra de relații conștiente care tratează relațiile din toate punctele de vedere. Ne pregătim intens pentru acest proiect frumos. Sperăm să vină cât mai multe persoane să lucrăm frumos împreună, dar ce e cel mai important este să ne simțit bine cu toții”, ne spunea Aida Parascan recent.

Click! spune

În primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de la PRO TV, „MasterChef,” şi premiul de 50.000 €. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani, i-a garantat succesul profesional, în prezent, în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni de televiziune, fie în calitate de specialist bucătar, fie să comenteze viețile și problemele vedetelor de la ora actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net