Drama tatălui Denisei Răducu. A rămas fără bani, dar refuză să-i ceară ajutorul fiicei din Spania: „Nu vreau să fiu o povară, mai bine mănânc mămăligă cu ceai”

#Exclusiv Click!

Emilian Răducu, tatăl regretatei Denisa Răducu Manelista, se află în mare impas financiar, la șapte ani de la decesul artistei. Refuză însă cu îndârjire să-i ceară ajutorul Adelinei Răducu, fiica lui cea mare, stabilită în Spania: „Nu vreau să fiu o povară pe capul ei!”, ne-a declarat Emilian Răducu, exclusiv pentru Click!

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu dosarul lui de pensie?

Emilian Răducu așteaptă cu nerăbdare decizia de pensionare, pentru că, pur și simplu, a ajuns la fundul sacului, după ce, timp de trei luni, nu a încasat niciun ban. Mai exact, din iunie 2024, când a încetat contractul de muncă, la fabrica unde a lucrat ca mecanic. și și-a depus dosarul de pensie: 

„Au trecut trei luni, în care nimeni nu mi-a dat niciun leu. Am fost la oficiul de pensii, dar mi s-a spus că nu au reușit să se ocupe și de dosarele noastre, pentru că au fost foarte aglomerați cu cele de recalculare a pensiilor.

Au zis că mă vor anunța ei când este gata. Să văd cât îmi vor da, degeaba am vechime mare, de 42 de ani, contează cât am contribuit. Nu cred că prind nici 2.000 de lei, poate, așa, tras de păr. Și minerii au pensii mici, iar ei știau când pleacă de acasă, nu și dacă se mai întorc. Dar eu ce fac până atunci, până vine pensia, din ce trăiește un om?

Am nevoie de bani pentru mâncare, pentru medicamente. Am mai avut mici rezerve, dar dacă tot iei și nu pui la loc, normal că se golește punga!”, ne-a declarat, cu vădită mâhnire, Emilian Răducu.  

Refuză să-i ceară ajutorul fiicei din Spania

Întrebat de reporterul Click! dacă i-a cerut ajutorul fiicei din Spania, Adelina Răducu, sora Denisei, bărbatul îndoliat ne-a răspuns cu fermitate:

„Doamne ferește, cum să îi cer bani fiicei mele? Are și ea greutăți, muncește mult, are și două fete la școală. Nu vreau să fiu o povară pe capul ei, ar trebui să o ajut eu pe ea, nu ea pe mine! Până vine pensia, poate vin bani și din urmă, pe cele trei luni, prefer să mănânc mămăligă cu pâine, dar nu mă împrumut de la ea!”, mai spune Emilian Răducu, exclusiv pentru Click!

Nu închiriază apartamentul Denisei: „Ne e teamă”

Chiar dacă se confruntă cu serioase probleme financiare, Emilian Răducu refuză să închirieze apartamentul Denisei, moștenit, după decesul ei prematur, de sora cea mare:

„Nu există așa ceva, nu închiriem nici apartamentul Denisei, care a rămas mobilat așa cum l-a lăsat ea, înainte de a pleca din această lume, și nici casa ei, de aici, din comună, din Ștefănești. Pe cine să bagi în casă, ce chiriași?

Ne e și teamă. În aceste case mai stă fiica cea mare, când vine din Spania, apoi le vor rămâne nepoatelor”, ne-a mai mărturisit Emilian Răducu, exclusiv pentru Click!

„Denisa avea bani, ca să se salveze, zile n-a mai avut!”

Emilian Răducu e tare trist că, deși Denisa, diagnosticată cu probleme grave la ficat, la începutul anului 2017,  dispunea de bani pentru medicamente și operații, niciun tratament din lume nu i-a mai putut salva viața:

„În ultimele ei zile, aveam cu Denisa discuții referitoare la problemele de sănătate. Noi îi ziceam că nu este atât de grav, o mai încurajam, deși medicii ne-au spus că nu au cum s-o ajute. Ea, însă, sărăcuța, tot căuta pe Internet, ca să vadă ce e cu diagnosticul acesta, să găsească pe cineva care s-o vindece.

Avea bani, ca să se salveze, zile n-a mai avut! Am ajuns cu Denisa pe la cei mai buni medici, cei mai mari, toți spuneau că vor încerca, dar nimeni nu a zis că o va vindeca. La clinica din Austria, unde am fost, unul dintre cei mai buni medici s-a întâmplat să fie român, dar nici el n-a mai putut face nimic”, ni s-a mai confesat Emilian Răducu, exclusiv pentru Click!

Denisa Răducu a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net