Ea e Perla Banatului, Miruna Lazea. Are 22 de ani și e frumoasă de pică

Ea estea cea mai fashionistă cântăreață! Miruna Lazea este din Timișoara, are 22 de ani, și a devenit virală pe Tik Tok. La cântări se îmbracă de parcă ar fi pe podimul de modă și are un corp bine lucrat la sală. Iat-o pe prințesa Banatului!

cub miruna lazea animat gif

Ea este perla Banatului! Este frumoasa de pică și are un glas superb. Miruna Lazea a devenit cunoscută şi pe Tik Tok după ce a cântat alături de manelistul Costel Biju, iar videoclipul a devenit viral rapid. 

image
Ea e Perla Banatului, Miruna Lazea, cea mai sexy cântăreață. Are 22 de ani și e frumoasă de pică

Are doar 22 de ani și deja se bucura de o carieră în domeniul muzical. Cântă la evenimente și are o agenda concertistică destul de plină, iar tariful pentru un program muzical este de 2000 de euro. Când apare pe scenă, parcă apare soarele: ia toate privirile datorită frumuseții sale și fizicului său super lucrat la sală. Face sport intens, are grijă la alimentație și arată de parcă ar fi coborât de pe podiumul de modă. 

Citește și Alexandra Stan, crize la lansarea albumului! «Să nu creadă lumea că mă dezbrac chiar așa!»

Miruna Lazea muncește foarte mult pentru fizicul ei și a adoptat o disciplină de fier în ceea ce privește alimentația. 

,,Trebuie să port rochiţe, mai punem un toc frumos, ca să arate piciorul bine la eveniment. Stau undeva la două ore atunci când fac un antrenament de picioare. Obligatoriu după fiecare antrenament de picioare am cel puţin 15 minute de mers pe bandă, în pantă. Nu fac foarte mult cardio pentru că nu vreau să pierd masa acumulată şi mă ajută la evenimente pentru că stau foarte mult în picioare, mai şi dansez." a declarat Miruna Lazea pentru Click!

,,Este multă muncă în spate"

,,Noi, artiştii, avem talentul de a arăta pe ecrane că totul este foarte uşor, că mergem la evenimente îmbrăcaţi frumos, machiaţi, aranjaţi, dar dincolo de astea sunt multe nopţi nedormite, sute de kilometri făcuţi până la evenimente. Nu e ca şi cum am stat în pat şi am mâncat şi am aşteptat să arăt bine. Nu, este multă muncă în spate şi mai ales după zile întregi nedormite trebuia să vin în sală, ca să trag de mine. Bineînţeles că îmi şi place", a povestit Miruna. 

Citește și Andreea Bălan, operată de urgență la spital!

stanga
dreapta
image
image
image
image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg