Edward Sanda și Cleopatra Stratan, adevărul despre rivalitățile de la „America Express”: „Câteodată uitam că suntem...”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut cele mai sincere dezvăluiri despre experiența „America Express”. Au vorbit despre rivalitățile cu restul echipei, și-au amintit de cel mai amuzant moment de care au avut parte. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au participat la „America Express” / foto: Arhiva Click!
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au participat la „America Express” / foto: Arhiva Click!

Deși a trecut destul de mult timp de când cei doi au revenit acasă, anumite experiențe de pe „Drumul Soarelui” i-au marcat. Mai pe larg despre ce s-a întâmplat au povestit Edward Sanda și Cleopatra Stratan, în cel mai recent interviu acordat presei. 

Cum s-au înțeles cei doi cu adeversarii lor 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au format una din cele 9 echipe de vedete care au acceptat cea mai mare provocare din viața lor. Fiind un concurs în care au dat tot ce a fost mai bun din ei pentru a câștiga marele premiu, rivalitățile ar fi trebuit să fie nelipsite. 

Pentru Edward Sanda și Cleopatra Stratan acestea nu au existat, cei doi mărturisind că au încercat să se înțeleagă bine cu toată lumea. 

„Personal, nu prea știam pe nimeni înainte de show, poate doar ne-am intersectat de câteva ori cu unii, însă din aeroport, la plecare, ne-am înțeles cu toată lumea, la fel și în competiție. Câteodată uitam că suntem adversari! După ce am revenit cu toții, am legat o prietenie faină cu George Tănase, Ionuț Rusu și cu Sonia Simionov”, au mărturisit aceștia, într-un interviu viva.ro.

Cel mai amuzant moment de la „America Express” 

Experiența de pe „Drumul Soarelui” nu a însemnat doar amintiri primejdioase, ci și momente amuzante, pe care atât Cleopatra, cât și Edward, și le amintesc cu mare drag. 

C: Am avut multe momente funny, dar cel mai amuzant a fost când am confecționat blugi. Doamna judecătoare trebuia să ne aprecieze munca, iar noi trebuia să respectăm anumite reguli. Prima dată, am cusut blugii pe dos (pentru că habar n-aveam cum să-i fac) și doamna m-a trimis înapoi la fabrică. A doua oară i-am cusut prea strâmți și pentru că nu-mi intrau pe picior i-am tăiat mai scurți, iar Edi mi-a făcut franjuri în față și spate. Arătam efectiv ca o găină încălțată.

E: Eu am cusut blugii atât de strâmți, încât nici mâna nu încăpea în ei. I-am pus după gât ca un fular, dar doamna nu a fost de acord cu opera mea de artă. Nu știa ea ce e adevărata modă. Dacă va vedea vreun designer acel episod, poate vor apărea în timp blugii-fular. (râde)”, au mai spus ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net