Ela Crăciun, la prima escapadă romantică cu soțul, după mai bine de un an de zile: „N-am mai fost la Budapesta de la 18 ani”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ela Crăciun a avut parte de clipe minunate în doi, alături de soțul ei în vacanța romantică petrecută la Budapesta. Click! vă prezintă imagini cu cei doi îndrăgostiți, în exclusivitate. 

Este mereu în lumina reflectoarelor și are o frumoasă viață de familie, însă consideră că are parte de prea puține clipe romantice alături doar de soțul său. 

Din acest motiv, Ela Crăciun (42 de ani) a ales să facă, zilele acestea, o escapadă în doi la Budapesta, împreună cu soțul său, Alexandru.

Cei doi s-au bucurat în tihnă de tot ce are mai frumos orașul de oferit, în absența celor trei copii ai lor.

Au făcut plimbări interminabile, au servit cine romantice și au trăit împreună aventura descoperirii unor locuri care i-au impresionat prin frumusețea lor. 

Ela Crăciun: „Îmi doream să plec undeva doar cu soțul meu”

Ela Crăciun e îndrăgostită de soțul ei la fel ca-n prima zi și consideră că trăiește o intensă poveste de dragoste, în ciuda programului încărcat și a solicitantei vieți de mămică. 

„Eu nu am mai fost în Budapesta de când aveam vreo 18 ani și chiar uitasem cât e de frumos orașul acesta. Îmi doream să plec undeva doar cu soțul meu și știam că suntem restanți la capitolul timpului de calitate petrecut în doi, așa că suntem foarte fericiți că am avut această ocazie. 

A fost superb! Chiar aveam nevoie de toate clipele romantice, care de fiecare dată ne ajută să păstrăm aprinsă flacăra relației noastre”, a declarat Ela Crăciun, pentru Click! 

Ela Crăciun trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alexandru, de aproape două decenii. Cei doi au împreună trei copii: Alex (18 ani), Alesia (12 ani) și Nicholas (3 ani). S-au cunoscut pe vremea când împărțeau același birou. 

A ajuns la cel de-al doilea sezon cu podcastul „Cu Ela la doctor”

Aflată la cel de-al doilea sezon al podcastului său, „Cu Ela la doctor”, Ela Crăciun aduce în atenția publicului său mereu teme de actualitate, care contribuie la starea de bine și oferă soluții practice obținute direct de la specialiști.

Cel mai recent podcast al său îl are drept invitat pe Cătălin Țone, expert antidrog, care a răspuns celor mai arzătoare întrebări legate de prevenția consumului de droguri în rândul copiilor. De la cauzele care declanșează consumul de droguri, la modalități practice de identificare a comportamentelor care indică aceste derapaje în rândul minorilor, episodul face lumină asupra amplorii pe care a luat-o acest fenomen.

„Cred că în prezent consumul de droguri a devenit cea mai mare frică a părinților, așa că vreau ca această tema să fie tratată cu seriozitate și să le pot pune la dispoziție părinților uneltele necesare pentru a face față acestui pericol, care este unul cât se poate de real.

 Am noroc să am alături de mine specialiști a căror pregătire și renume în domeniu aduc lumină în combaterea acestor fenomene”, a spus Ela Crăciun despre cel mai recent episod al podcastului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (35) jpg
image png
banner Georgica Cornu
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
5 stefan banica jr si fiul cel mare radu stefan 1 jpeg
banner jador png
alexia eram si mario fresh
banner Ion Laceanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net