Aniversare fără precedent pentru Ela Crăciun, în cea mai romantică ipostază “Soțul meu chiar este un bărbat înțelegător”

#Exclusiv Click!

Dacă până acum și-a aniversat an de an fericita căsnicie în Bulgaria, la resortul unde a avut loc și cununia ei religioasă, de această dată Ela Crăciun (42 de ani)  a schimbat tiparul și a ales pentru prima oară, pentru aniversarea celor 19 ani de căsnicie, decorul idilic oferit de Sardinia, de care s-a bucurat din plin, de la bordul unei ambarcațiuni.

Banner Ela Craciun

După ce în trecut a experimentat vacanța cu familia într-o rulotă de lux, acum a marcat o nouă premieră, respectiv aceea de a-și petrece întreaga vacanță pe un catamaran, în timp ce navigheazã prin unele dintre cele mai frumoase zone ale Italiei.

,,Este prima noastră experiență de genul acesta. Am văzut apele cristaline din Sardinia și este pentru prima oară în foarte mulți ani, când am ales o altă destinație decât locul nostru de suflet din Bulgaria, în care ne-am sărbătorit an de an căsnicia. A fost foarte drăguț, ne-a plăcut tuturor. Ne-am bucurat că nici măcar unul dintre noi nu a avut rău de mare, ba mai mult, chiar pot spune că am avut încontinuu poftă de mâncare cât timp eram pe barcă", a declarat Ela Crăciun.

Activitățile de cuplu contează foarte mult

Cheia unei căsnicii fericite este în opinia Elei Crăciun flexibilitatea partenerilor și acceptarea reciprocă. Cu o viață de familie mereu plină, în care preponderente sunt activitățile dedicate creșterii celor trei copii, Ela Crăciun subliniază mereu importanța momentelor petrecute în doi.

Cu toate acestea, vedeta TV  recunoaște însã că își dorește să investească și mai mult timp în activitățile de cuplu, însă de cele mai multe ori vacanțele și le petrece în formulã completă, respectiv aproape mereu în compania celor trei copii ai săi, Alex (18 ani), Nicho (5 ani) si Alesia (12 ani).

,,Ca în fiecare an, ne bucurăm că suntem împreună. Suntem departe de a fi perfecți, însă am învățat să ne acceptăm unul pe celălalt așa cum suntem și o dată las eu, de mai multe ori cedeazã el. Soțul meu chiar este un bărbat înțelegător. După pandemie, regretul meu a rămas acela că suntem restanți la capitolul vacanțe petrecute în doi, însă cu toate acestea, sufletul meu este mereu plin de bucurie când avem ocazia să călătorim împreună și să petrecem cu toții timp de calitate în vacanțe", a completat Ela Crăciun.

Una dintre cele mai active prezențe online

Cariera sa în televiziune și solicitanta sa viață de familie nu o împiedică pe Ela Crăciun să fie una dintre cele mai active prezențe online.

De curând, celebra mămică a fost nominalizată la Digital Divas Awards, pentru categoriile ,,Best Health&Wellness Content" și ,,Best Storytelling Curators", un eveniment care se remarcă prin oferirea unora dintre cele mai importante distincții de la noi din țară acordate prezențelor online remarcabile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net