Cum s-a combinat Ela Crăciun cu soțul ei? Cum mențin flacăra iubirii după 16 de căsnicie: „A fost o dragoste incredibil de rapidă...”

Ela Crăciun este prezentatoare tv, autoare a trei cărți de succes și deținătoarea unui blog recompensat, an de an, cu multiple distincții pentru conținutul de calitate postat. De curând, Ela a devenit gazda propriului sau podcast, „Cu Ela la doctor". Vedeta este mamă a trei copii: Nicho, Alesia și Alex, aflați la grădiniță, școala gimnazială și liceu, copii pe care îi are împreună cu soțul său Alexandru, cu care s-a cunoscut încă din timpul facultății. Cum s-au „combinat” cei doi și cum mențin flacăra iubirii chiar și după 16 ani de căsnicie, a dezvăluit chiar Ela.

 Cum mențin flacăra iubirii după 16 de căsnicie
Cum mențin flacăra iubirii după 16 de căsnicie

Cum s-a combinat Ela Crăciun cu soțul ei?

Pe lângă rolul de prezentatoare, rolul de mămică și cel de coach în parenting, Ela este și soție, iar relația cu soțul său este foarte importantă pentru ea. Este și normal pentru că într-o familie cu adevărat fericită, copiii au nevoie de un exemplu de cuplu sănătos. Ela spune că este foarte important să acorzi atenție cuplului pentru că după ce copiii cresc, rămâi cu partenerul, potrivit unui interviu exclusiv pentru unica.ro. Ei bine, din acest motiv vedeta și soțul său încearcă măcar de două ori pe an să plece într-o escapadă romantică doar ei doi și să petreacă timp împreună cât de mult pot.

Desigur, o relație se construiește în timp, iar pentru ei, secretul care îi ajută să rămână la fel de îndrăgostiți este să se concentreze pe lucrurile bune.

Contează să ne focusam pe lucrurile frumoase, pe ce se întâmplă frumos în relație. Să ne concentrăm pe lucrurile bune, nu pe minusuri. Cred că mai contează înțelegerea, ca fiecare partener să lase de la el atunci când este cazul. Poate astăzi eu am un ego mare, dar patrenerul meu mă înțelege și mă lasă să mă defășor, poate mâine el vrea să fie șeful între ghilimele și îl las să se desfășoare.”, a spus prezentatoarea pentru sursa citată.

Cât despre cum s-au cunoscut, prezentatoarea spune că și-a întâlnit soțuln în liceu prin intermediul unei prietene, iar dragostea a fost una „nebună”: „Pe Alex l-am cunoscut printr-o prietenă de facultate, ea îl știa. Deși ne-am cunoscut în mai am ajuns să ieșim împreună prin octombrie. Am păstrat o relație de semi prietenie. Mi-a plăcut, dar n-a fost acea scânteie. Când ne-am reîntâlnit în octombrie, însă, s-a întâmplat un declic și a fost o dragoste incredibil de mare și de rapidă.”, a mai zis Ela Crăciun pentru unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net