Ela Crăciun și Rita Mureșan apelează la „terapia cu îngeri”! Ce le-a determinat pe vedete să ajungă aici

#Exclusiv Click!

Nici vedetele nu sunt ocolite de probleme și supărări în viață! Ela Crăciun (42 de ani) dar și Rita Mureșan (51 de ani), sunt două dive din showbiz-ul românesc, ce au recunoscut public faptul că atunci când au fost încercate de viață au apelat la „terapia cu îngeri”.

Ela Crăciun ne-a mărturisit că atunci când au apărut momente dificile, din care nu știa cum să iasă, a căutat ajutorul pentru a fi ghidată în viață, la îngerii păzitori, iar sprijinul divin a venit pe neașteptate.

,,Eu am o relație cu îngerii mei, care a început acum mulți ani, într-un moment din viața mea în care nu mă simțeam bine. Am descoperit însă o carte despre terapia cu îngeri pe care am citit-o, cu toate că am fost destul de sceptică. Am cerut atunci să primesc o confirmare, un mesaj în acest sens și spre marea mea surprindere am primit chiar trei. Mi-au picat pur și simplu în față dovezile și din acel moment am conștientizat că sunt prezenți în viața mea și că le pot cere oricând ajutorul”, a spus vedeta pentru Click!

Rita Mureșan, o vedetă credincioasă

De asemenea, și Rita Mureșan a vorbit public, de mai multe ori, despre acest subiect, „terapia cu îngeri”. Vedeta nu s-a sfiit niciodată să discute despre acest „medicament” al sufletului.

„Eu, în fiecare zi aprind candela și mă rog pentru toți românii, oriunde s-ar afla, să fim protejați. Dar, dacă avem de trecut printr-o situație, vom trece…Nu trebuie neapărat să mergi la biserică să te rogi. Poți să aprinzi o lumânare într-un colț din casa ta. De aceea, au fost creați îngerii, arhanghelii să ne ajute. E de ajuns să crezi și să te rogi”, aceasta este una dintre declarațiile publice pe care Rita Mureșan, a făcut-o în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Cristi Brancu de pe canalul său de Youtube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emmanuel Macron voteaza la alegerile legislative din Franta FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net