De ce și-a trimis Ela Crăciun fiica singură în afara țării? „Vrea să devină mare actriță la Hollywood”

#Exclusiv Click!

Numai mamă să nu fi și să-ți plece puii de acasă. Ela Crăciun și-a condus fiica, pe Alesia (12 ani) la aeroport, cu emoții și cu ochii înlăcrimați. Alesia a plecat pentru prima oară singură peste hotare, într-o tabără internațională. 

Momente emoționate mamă-fiică pe aeroport! Alesia, fiica Elei Crăciun (42 de ani), a plecat pentru prima dată singură într-o tabără internațională, la doar 12 ani. 

Alesia este foarte bună vorbitoare de limba engleză și are planuri mari de viitor, pentru că adolescenta își dorește să urmeze o facultate în afara țării și să devină o actriță de succes la Hollywood. 

Cu toate că și-a promis ca de această dată să nu plângă, Ela a fost copleșită de emoții la gândul că fiica sa va pleca singură peste hotare, pentru prima oară. 

Ela Crăciun: „Alesia mea pleacă în tabără”

„Deși până astăzi am fost lipsiți de griji și chiar entuziasmați pentru ea, pentru că va fi o oportunitate perfectă de a prinde încredere în propria persoană, recunosc că, după ce am lăsat-o la aeroport, au început să mă încerce tot felul de gânduri. 

Fără părinți, fără profesori sau colegi, fără niciun prieten, Alesia mea pleacă în tabără, e cea mai curajoasă fetiță din lume. Cel puțin pentru mine", ne-a declarat emoționată Ela Crăciun. 

Experiența Alesiei a fost, însă, una plină de peripeții încă de la plecare. Zborul a avut o întârziere de trei ore, așa că Ela s-a întors acasă împreună cu fiica sa, pentru a mai petrece și acele clipe împreună, nu înainte însă de a-i oferi micuței toate încurajările sale. 

„Alesia vrea să plece la facultate în afara țării”

 Ela Crăciun este prezentatoare tv, autoare a trei cărți de succes și deținătoarea unui blog recompensat, an de an, cu multiple distincții pentru conținutul de calitate postat.

De curând, Ela a devenit gazda propriului sau podcast, „Cu Ela la doctor". Vedeta este mamă a trei copii: Nicho, Alesia și Alex, aflați la grădiniță, școala gimnazială și liceu.

„Știu că ea vrea să plece la facultate în afara țării, așa că o încurajez și încercăm să ne pregătim pentru asta. Știu că pentru mine va fi un pas greu, însă nu pot să nu mă gândesc la ea. 

Vreau să pun binele ei pe primul loc. Pentru că asta face un părinte. Însă până atunci mai este, iar dacă ar fi să îi dau un sfat, acela ar fi să își urmeze visurile orice ar fi”, a mai spus Ela Crăciun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net