Ela Crăciun și-a premiat copiii cu vacanțe vara aceasta! Ce locuri de vis vor vizita?! „Sunt foarte mândră de ei”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ela Crăciun (42 de ani) se mândrește cu trei copii deștepți foc! Pentru că anul acesta, toți au obținut rezultate foarte bune la învățătură, Ela i-a premiat și ea cu vacanțe în locuri de vis. Vor merge cu yahtul în Sardinia și vor ajunge și în Sicilia. 

Copiii Elei Crăciun au terminat anul școlar cu note aproape de 10

 Finalul de an școlar a venit și anul acesta cu mari emoții pentru Ela Crăciun. Celebra mămică a participat la toate festivitățile cu mândrie și s-a bucurat din plin de realizările copiilor săi:  Nicho, Alesia și Alex, aflați la grădiniță, școala gimnazială și liceu.

Ela Crăciun și-a susținut întotdeauna copiii în demersurile lor școlare și s-a asigurat că nu le lipsește nimic și că au parte de o educație aleasă. Cu toate că nu se consideră o mamă strictă, care dă o importanță prea mare notelor, Ela Crăciun este de părere că fiecare copil trebuie să fie responsabil și implicat în propria sa educație.

„Cu toate că anul acesta avem grădiniță, școală gimnazială și liceu, emoțiile au fost la fel de mari de fiecare dată. Sunt foarte mândră de copiii mei și de rezultatele lor. 

Alex a terminat anul școlar cu media 9.30, iar Alesia cu 9.80, în timp ce Nicho m-a făcut să plâng și de această dată la serbarea lui de la grădiniță, unde s-a descurcat de minune. Au fost foarte buni, în primul rând pentru că și-au dorit ei asta”, ne-a declarat Ela Crăciun. 

Cu o carieră în televiziune, trei cărți de succes lansate și o reputată prezență în mediul online, unde pe lângă blogul său de parenting Ela Crăciun și-a lansat de curând și propriul podcast, „Cu Ela la doctor", timpul reprezintă mereu o provocare pentru celebra mămică, mai ales că festivitățile de final de an ale copiilor s-au suprapus.

„S-au suprapus festivitățile. Nicho și Alex au avut în aceeași zi, la ore aproape identice, așa că am alergat într-un suflet de la serbarea lui Nicho să ajung și la Alex. 

Bucuria mea a fost să ajung la ceremonie înainte să fie invitat pe scenă și să îi fie recunoscute meritele școlare. Mai erau doar doi copii înaintea lor, așa că am avut mari emoții", a completat Ela Crăciun.

Itinerariu fierbinte în Sardinia și Sicilia

Pentru a sărbători încheierea anului școlar, Ela Crăciun a plecat alături de copii și de prieteni la un resort de lux din Bulgaria, pentru câte zile de relaxare. 

Recunoscută pentru pasiunea sa pentru călătorii și în special destinațiile însorite, Ela are planuri mari pentru vara aceasta.

După ce în trecut a experimentat, alături de întreaga familie, vacanța cu rulota, acum Ela și-a luat inima în dinți și a decis ca, vara aceasta, să se bucure de o baie de soare pe un yacht în Sardinia, alături de întreaga familie.

Vor merge și în Sicilia, căci vedeta a promis să nu-și refuze nicio deplasare la mare, fie că este vorba de litoralul nostru sau de alte destinații exotice.

„Am plecat în Bulgaria pentru câteva zile, apoi vom merge în Sardinia cu yachtul și în rest ne-am propus să ne bucurăm de soare cât de mult putem, ca și până acum", a mai spus Ela Crăciun, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net