Ela Crăciun, totul despre o dietă și un corp de invidiat: „Are foarte multe rețete geniale!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ela Crăciun (42 de ani) este conștientă de faptul că atunci când ești în lumina reflectoarelor trebuie să arăți impecabil. Cu o viață activă pe plan profesional, moderatoarea de televiziune, nu uită că viața personală este și ea foarte importantă… asta ne-a demonstrat-o chiar ea odată cu trecerea timpul, deoarece are o familie frumoasă cu trei copii pe care îi adoră. Însă, pentru a arăta impecabil, Ela a apelat la Gina Tăujan, un specialist în ceea ce privește tainele dietei.

,,Când am apelat eu la Gina, s-a întâmplat un miracol și practic am reînvățat să mănânc. Gina are foarte multe rețete geniale, în care se regăsesc din abundență legumele, așa că eu inițial m-am declarat sceptică față de șansele mele reale de a face schimbarea această alimentară și de a renunța la carne. Țin să spun că preparatele recomandate de ea sunt foarte bune, ușor de gătit și am observant că dacă respect regulile și mănânc corect, nu mai simt nevoia de dulciuri”, a declarat Ela Crăciun pentru Click!

Ela Crăciun: „Cel mai important este ca omul să își asculte corpul”

Gina Tăujan îi ajută pe cei care apelează la ea să se lupte cu kilogramele acumulate în plus fără să cântărească mâncarea sau să numere caloriile.

,,Este clar că nu pastilele de slăbit, nu ceaiurile de slăbit sau ce s-a mai inventat pe lângă ne oferă nouă rezultatele promise, pentru că îmi dau seama că nu pot să trăiesc cu jumătate de fruct pe zi și un ou fiert. Atunci învăț să am grijă de mine și să conștientizez că suma obiceiurilor care pe mine mă compun ca om, m-au adus cu o greutate mai mare decât era normal”, a  declarat psihonutritionistul Gina Tăujan în cadrul podcastului ,,Cu Ela la doctor”.

De asemenea, aceasta a mai vorbit și cât de importantă este starea psihică pentru o persoană dacă ar fi să ne raportăm la un aspect fizic armonios:

,,Cel mai important este ca omul să își asculte corpul, fără să cântărească mâncarea sau să numere caloriile. De aici vine nu doar slăbitul, ci vine menținutul, cât și o relație sănătoasă cu mâncarea, fără frustrare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net