Ce boală a făcut fiul Elenei Gheorghe: «O formă destul de severă»

Elena Gheorghe traversează în prezent o perioadă delicată, în special în plan personal, după ce fiul ei, Nicholas, a contractat o boală contagioasă, făcând și o formă destul de severă a acesteia. Artista se teme ca nu cumva și fiica ei să fi luat virusul, iar acum așteaptă să vadă dacă vor apărea simptomele. Iată despre ce este vorba!

Elena Gheorghe, probleme cu fiul ei, Nicholas Foto: Arhivă personală
Elena Gheorghe, probleme cu fiul ei, Nicholas Foto: Arhivă personală

Elena Gheorghe este în prezent o mămică îngrijorată, după ce fiul ei în vârstă de 10 ani, Nicholas, a venit acasă cu o surpriză cât se poate de neplăcută. Băiatul a intrat în contact cu un virus și a făcut una dintre bolile copilăriei, varicela, denumită în termeni populari și „vărsat de vânt”. 

Fiul Elenei Gheorghe a făcut o formă severă de varicelă

Cântăreața a observat imediat simptomele, dezvăluind că boala fiului ei a debutat cu o formă destul de gravă, iar acum se gândește și la sora lui Nicholas, care ar fi putut să intre în contact cu el în această perioadă.

Din fericire, Amelie se află în prezent în vacanță la bunici, cei doi copii fiind separați astfel pentru a nu contracta și fetița virusul extrem de contagios. Cu toate acestea, Elena nu știe exact când s-a infectat fiul ei și dacă de atunci el și Amelie s-au mai văzut.

Artista s-a gândit imediat să îl izoleze pe Nicholas de surioara lui mai mică, iar acum speră că micuța nu a luat, totuși, virusul. Semnele le va vedea, spune ea, în zilele care urmează.

Deși la prima vedere pare o boală banală, pe care cei mici o fac în mod majoritar în perioada copilăriei, pentru părinți nu este niciodată ușor să își vadă micuții suferind. Elena Gheorghe a explicat că fiul ei a făcut și febră, iar forma virusului a fost una ceva mai severă, rezultată în multe nopți nedormite, și pentru băiețel, dar și pentru ea.

Nicholas a făcut vârsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nicholas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap.

Citește și: Elena Gheorghe, vacanță cu emoții alături de soț și copii

A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicelă. O forma destul de severă zic eu. (... ) Ne-am bucurat ca Nicholas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis ca poate nu o ia și cea mică.

Ea nu ar înțelege că nu trebuie să se scarpine și poate rămane cu semne (...) Mai avem un hop, să nu avem vreo surpriză de la Amelie zilele acestea. Sperăm că totul să treacă cu bine și să trecem peste proba de foc..”, a explicat Elena Gheorghe, pe contul personal de Instagram.

După ce primele zile au fost destul de dificile, Elena Gheorghe e în prezent optimistă că totul se va termina cu bine. Cântăreața și-a amânat astfel și din treburi, având în vedere că pregătește un concert în această perioadă.

Elena Gheorghe, de 20 de ani lângă Cornel Ene

Elena Gheorghe este căsătorită din 2011 cu Cornel Ene, bărbatul alături de care și-a întemeiat o familie frumoasă. Aceștia s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 15 ani, iar el 18, fiind colegi în trupa Mandinga, iar de aici e istorie!

Cei doi copii ai lor, Nicholas și Amelie, ar putea avea în viitor și un alt frățior, având în vedere că artista a vorbit, în urmă cu ceva vreme, și despre un al treilea copil, susținând că dacă va fi să se întâmple, îl așteaptă bucuroasă.

Citește și: Elena Gheorghe, secretul relaţiei de 19 ani cu Cornel Ene. Artiștii au doi copii împreună 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net