Elena Merișoreanu dă de pământ cu Marius Elisei, după ce a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman: „Să-i fie rușine!”

Elena Merișoreanu a avut ceva de spus la adresa lui Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Interpreta de muzică populară a fost extrem de dezamăgită de faptul că bărbatul nu a venit să-și iar rămas bun de la cea care i-a fost soacră, și nici măcar nu a dorit să fie prezent la nefericitul eveniment în semn de susținere pentru fiica sa, Isabela. Și la adresa lui Petre Roman Elena Merișoreanu a făcut o remarcă. 

Elena Merișoreanu îl critică pe Marius Elisei / foto: colaj Click!
Elena Merișoreanu îl critică pe Marius Elisei / foto: colaj Click!

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu câteva săptămâni, cu puțin timp înainte de a împlini 84 de ani. Cele două fiice, Oana și Catinca, dar și oameni apropiați acesteia au venit să-i aducă un ultim omagiu, marele absent fiind Marius Elisei. 

Elena Merișoreanu dă de pământ cu Marius Elisei 

Într-un interviu, cântăreața de muzică populară a mărturisit că atât Marius Elisei, cât și Petre Roman, au dezamăgit-o. Elena Merișoreanu consideră că nu au procedat corect, unul fiind absent de la eveniment, iar celălalt aducând doar un buchet de trandafiri, ci nu o coroană. 

„Să-i fie rușine! Mioara Roman vorbea frumos de el, încă de când s-a căsătorit Oana cu el. Nu se poate așa ceva! Trebuia să se ducă, în memoria ei. Dar și pentru că are fetița asta scumpă cu Oana. E un copil foarte inteligent. Eu când am vorbit cu ea, mi-a spus că 'tati nu ne ajută, nu ne dă nimic, nu îl mai interesează de noi'. Îți dai seama că e copil și are și ea traume… Urât din partea lui. Nu mă așteptam. Și eu m-am întrebat…”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva.ro.

„A venit cu niște flori, în loc să aducă o coroană”

Elena Merișoreanu a considerat că Petre Roman nu a procedat corect prezentându-se la priveghiul fostei soții doar cu un buchet de flori, când îi putea aduce și o coroană. 

„Dar Petre Roman, ați văzut ce a făcut? A venit cu niște flori, în loc să aducă o coroană. Și alții, la fel. Eu nu am ajuns pentru că nu eram în București.”, a mai spus Elena Merișoreanu, pentru Viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net