Elena Unc, detalii cumplite despre abuzurile fostului soț: „Se poate muri din asta”

Ultima actualizare:

Elena Unc a făcut dezvăluiri copleșitoare la podcastul "În oglindă" unde a vorbit despre momentul în care mama ei a respins-o și a dat detalii îngrozitoare despre abuzurile la care a supus-o fostul soț.

Elena Unc, detalii cumplite despre abuzurile fostului soț: „Se poate muri din asta”
Elena Unc, detalii cumplite despre abuzurile fostului soț: „Se poate muri din asta”

Elena Unc este o artistă care a avut o viață cumplit de grea și a fost supusă încă de mică unui lung șir de abuzuri chiar din partea oamenilor care ar fi trebuit să o iubească și în care a avut cea mai mare încredere.

Artista a fost invitată la podcastul "În oglindă" unde a povestit cum a reușit să învingă dependența de alcool și dezvăluit momentele în care s-a aflat la limită și a crezut că viața ei se va sfârși. 

Elena Unc a mărturisit că a fost umilită de fostul ei soț, care încerca să o manipuleze și să devină întru totul dependentă de el. Artista a povestit cum soțul ei îi interzicea orice comunicare cu prietenii și rudele apropiate din România și cum voia să dețină controlul total asupra ei. 

„La foarte putin timp dupa venirea mea la Los Angeles, imi interzicea sa am vreo comunicare cu cei din Romania, sa nu am cont de social media.

Trebuia ca totul sa fie legat de el. Sa uit de muzica, am renuntat sa am o familie si pentru sotul meu. El s-a instalat in a fi posesiv cu mine, iar eu crezand ca e bine, am acceptat sa nu am nicio legatura cu cei din tara, sa vorbesc pe ascuns cu bunica mea. A fost greu. La niciun an, mi-am luat bagajelul cu cateva haine si am pornit spre Romania, dar m-am intors si mi-a zis ca se va schimba.”, a dezvăluit Elena Unc. 

Elena Unc s-a refugiat în alcool pentru a uita de suferință

Artista a povestit cum din cauza abuzurilor la care era supusă de fostul soț, ajunsese să bea câțiva litri de vin pe zi, amestecați cu vodcă. Elena Unc căuta în alcool o evadare din realitatea vieții ei, voia să nu mai simtă suferința măcar o clipă. 

 „A fost violenta verbala. Imi inducea ca eu am sa fiu nimic fara el. Ca eu nu ma descurc fara ajutorul lui. Mi-am zis sa el este un asupritor si ca nu merit. Credeam ca prin alcool voi putea linisti acel rol de masochist. Am avut o depresie severa care s-a instalat pe care am dus-o pe piciaore. Beam vreo 4 sticle de vin, tarii, vodca, cognac. Voiam sa nu simt durerea. Ma anesteziam zilnic, beam la orice ora din zi si noapte.”, a mărturisit artista. 

Un moment îngrozitor relatat de artistă a fost acela în care i se făcuse rău de la alcool și leșinase, iar partenerul ei nu a chemat Salvarea, ci pur și simplu a lăsat-o să zacă.

"Am baut atat demult ca era sa plec de pe lumea asta. Se poate muri din asta. La momentul acela, am combinat litri de vin cu vodca, 2-3 zile. Nu ma mai puteam misca. N-a chemat doctorii. M-a lasat in situatia asta. Au fost 7 ani.", a declarat Elena Unc

Elena Unc a fost blocată de mama ei pe rețelele de socializare

O altă mărturisire de-a dreptul cutremurătoare a Elenei Unc a fost momentul în mama ei a respins-o brutal la vârsta de 14 ani, deși cea care îi dăduse viață nu o văzuse mai deloc până la acel moment. Elena Unc a relatat cum a încercat și la maturitate să o contacteze pe mama ei, însă femeia nu vrea să audă de ea și chiar a blocat-o pe propria fiică pe rețelele de socializare.

 „Nici nu știu dacă-i mai spun «mama». Când am ieșit din centru am vrut să merg să o văd să-mi exprim bucuria și recunoștiința, dar nu a vrut să mă vadă. Nu avea timp...e un pic ciudat, dar sunt blocată de ea pe rețelele de socializare., a dezvăluit Elena Unc.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net