Emilia Ghinescu, despre cea mai mare dramă din viața ei. Artista a primit un diagnostic cumplit: „Doctorii mi-au spus că am...”

Emilia Ghinescu se numără printre cele mai apreciate cântărețe de muzică folclorică din România. Deși are o carieră impresionantă în industria muzicală, viața ei nu a fost doar lapte și miere. În urmă cu ceva timp, artista dezvăluia că a trecut printr-o etapă îngrozitoare.

banner emilia ghinescu png

Emilia Ghinescu: „Doctorii mi-au spus că am cancer la rinichi”

Emilia Ghinescu a vorbit despre una dintre cele mai mari drame din viața sa. A primit un diagnostic cumplit, însă la final acesta s-a dovedit a fi doar o eroare. Ulterior i s-a spus că nu mai poate face copii, lucru care a șocat-o din nou. Chiar și așa, artistei i s-a îndeplinit visul de a avea 3 copii, iar viața ei a intrat pe făgașul normal.

„Doctorii mi-au spus că am cancer la rinichi. Știam că am probleme. Un doctor neurochirurg s-a gândit că nu am cum să am așa ceva. M-au trimis la alt spital și au văzut că tumoarea aceea era de fapt rinichiul întors. M-au operat de urgență, mi-au băgat o sondă, recuperarea a fost foarte grea. Mi-a spus să nu mă mai gândesc că voi mai putea face vreodată copii, pentru că e foarte periculos cu problema pe care o am eu la rinichi.

Eu oricum nu îmi mai doream copii, dar i-am mulțumit lui Dumnezeu că am scăpat de dureri. Totuși, am mai adus pe lume o fetiță, am avut mare grijă de mine. Mă rog la Dumnezeu să fiu sănătoasă și să nu am probleme”, a dezvăluit Emilia Ghinescu, potrivit Wowbiz.

Adevărul despre relația cu Nicu Paleru

Despre Emilia Ghinescu s-a zvonit, la un moment dat, că ar trăi o poveste de dragoste alături de Nicu Paleru. Ulterior, interpreta de muzică populară a ieșit în fața publicului pentru a face lumină în privința acestui subiect controversat și a mărturisit că între ea și cântărețul de muzică de petrecere, nu a existat nicio idilă.

  „Nicu Paleru a fost îndrăgostit de mine, a recunoscut și el, dar era o dragoste de copii. Nicu este un om atât de bun, atât de blând și atât de sincer, mai rar întâlnești un om așa. O spun cu mâna pe inimă. În momentul în care s-a îndrăgostit de mine, eu eram într-o relație cu fostul meu soț.Nu aș fi putut să mă uit la el, îl vedeam doar pe bărbatul cu care m-am căsătorit.

Nicu a înțeles lucrul acesta. Amândoi ne-am despărțit în același timp, dar tot nu am reușit să formăm ceva.(…) Oamenii ne iubesc împreună, noi suntem un tot. Este foarte frumoasă completarea asta pe care o avem pe scenă. Nu prea mai ținem legătura, nu prea răspunde la telefon, eu mai mult am vorbit cu soțiile lui. Soțiile lui Nicu m-au iubit mai mult decât mă iubește el. Dovada faptului că nu am avut nimic, că altfel ar fi fost geloase”, a mărturisit artista la Online Story.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net